Четвер, 28 Бер 2024, 4:24 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Лютий » 3 » Відбулося нагородження учасників конкурсу малюнку
2:10 PM
Відбулося нагородження учасників конкурсу малюнку

03 лютого в Ізмаїльському музеї Придунав"я відбулося нагородження учасників та переможців конкурсу малюнку "Єдина Соборна Україна", який проводився для учнів молодших класів за сприяння депутата районної ради від Блоку Петра Порошенка  Олександра Федоровича Пєткова.   На церемонії нагородження були присутні Макаров В"ячеслав Назарійович, радник голови райдержадміністрації, методист районного методичного кабінету Раділова Світлана Семенівна, Шевченко Валентина Володимирівна, представник Ізмаїльської організації "Просвіта", а також представники громадської приймальні Полякова Тетяна Володимирівна, Холодиліна Ольга Вікторівна. На виставці малюнків також була присутня волонтер Олена Аршинова, яка особисто передасть  малюнки  дітей воїнам АТО. 

         Тема любові до свої країни, її соборності та нероздільності була відображена не тільки на малюнках дітей, які було виставлено для перегляду всіх присутніх. Учениці 1 класу Утконосівської школи Аржинт Дарина та учениця 3 класу  Комишівської школи Мельникова Оксана проникливо, з почуттям  продекламували вірші на патріотичну тему, закликаючи дорослих зберігати мир в Україні. 

 Маленькими призами були відзначені всі юні художники, які прийняли участь в конкурсі, а переможці отримали альбоми для малювання, пензлики та фарби.  На заході було оголошено і переможця конкурсу за підсумками інтернет-голосування, яке проводилось на сайті відділу освіти. Ним стала учениця 3 класу Суворовської школи  Далакова Вікторія. За її роботу проголосувала найвищим балом найбільша кількість відвідувачів сайту.   Дітлахи не тільки отримали цікаві призи, але й побували на екскурсії по музею, де змогли побачити цікаві експозиції, які відображують різні епохи історії м. Ізмаїл та Ізмаїльського краю. Дякуємо організаторам за цікаві конкурси та гарні подарунки.

 

 

 

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 737 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz