Вівторок, 16 Кві 2024, 10:23 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Березень » 15 » Обласна естафета "Молодь обирає здоров´я" передана Ізмаїльському району
3:19 PM
Обласна естафета "Молодь обирає здоров´я" передана Ізмаїльському району
Вже 10 років крокує по Одещині фестивальний рух "Молодь обирає здоров´я". Фестиваль став настільки популярним серед молоді, що 5 років назад отримав статус Всеукраїнського, тим самим залучивши до пропаганди здорового способу життя молодь із всіх куточків нашої мальовничої України. Щорічно у фестивалі «Молодь обирає здоров’я» беруть участь  команди з усіх регіонів України, а також делегації з інших республік.

В 2014 році до 10-річного ювілею  фестивалю в Одеській області стартувала обласна естафета "Молодь обирає  здоров´я". Метою естафети є передача кубку фестивалю - "Берегині" по всіх містах і районах Одеської області. "Берегиня", пройшовши через руки всіх учасників фестивалю, увібравши їх тепло, позитив і  енергію вчасно прибуде на обласний фестиваль в Одеському ДЦ "Молода Гвардія" в травні і стане нагородою наступним переможцям фестивалю "Молодь обирає здоров´я - 2014". 

 15 березня 2014 року "Берегиня" розпочала естафетний рух з міста Ізмаїл. Активісти  міського фестивалю, учасники команд міських шкіл №6, №3, політехнічного ліцею рушили в естафетну ходу, щоб передати кубок із рук в руки молоді Ізмаїльського району. Естафету приймали переможці районного, обласного конкурсів "Молодь обирає здоров´я"  - команда Бросківської школи "Діти за майбутнє". Бросківчани зустрічали гостей в стінах рідної школи,  поділилися досвідом ведення здорового способу життя через участь в хореографічному ансамблі "Сонечко", подарували своїм міським колегам танцювальні  номери художньої самодіяльності, а також презентували виступ агітбригади "Діти за майбутнє". Міські учасники руху заспівали свою фестивальну пісню і разом з всіма учасниками зустрічі провели флеш-моб. Зустріч була настільки домашньою і теплою, що розлучатися не хотілось.  Кубок фестивалю буде передано нашим сусідям в Ренійський район 21 березня,  а  до того, він буде знаходитись в Ізмаїльському районі і стане символом районного фестивалю на час проведення зональних відбіркових турів.  

Більш подробніше про цю подію, фото та відео з заходу можна буде  передивитись  в наступних новинах.

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 783 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz