П`ятниця, 26 Кві 2024, 8:55 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Березень » 22 » Обласна естафета "Молодь обирає здоров´я" передана в Ренійський район
11:21 AM
Обласна естафета "Молодь обирає здоров´я" передана в Ренійський район

21 березня 2014 року обласна естафета "Молодь обирає здоров´я"  із Ізмаїльського району рушила в сусідній Ренійський район. Делегацію Ізмаїльського району представляли: туристична команда Озернянської школи "Еверест" під керівництвом тренера Баліки М.І., а також агітбригада Бросківської школи "Діти за майбутнє" під керівництвом Стеценко І.В., Шиян І.І., Проскуріної І.В.

    На  в´їзді в Ренійський район нашу делегацію хлібом-сіллю зустрічали учні Новосельської школи та представники відділу освіти Ренійської райдержадміністрації, після чого всі разом направилися на берег озера Ялпуг. Там всіх вже чекали туристичні команди Новосельської і Озернянської шкіл, які для всіх присутніх представили проходження етапів туристичної естафети "Навесна переправа", "Паралельна переправа", "Горизонтальний маятник", "Вертикальний маятник". Але найскладнішою була переправа "Дюльфер", при проходженні  якої хлопці і безстрашні дівчата  з десятиметрового обривістого схилу за допомогою страховки спустилися на берег озера.

     Наступним кроком перебування на Ренійській землі було відвідування Новосельської школи, на екскурсію до якої всіх гостинно  запросили представники школи. Всім дуже сподобалися світлі шкільні коридори, сучасні класні кімнати, величезні спортзал і басейн, затишна їдальня. Але самою цікавою була екскурсія до екоінфоцентру, основаного відомим в районі та за його межами краєзнавцем Кожокару Валерієм Михайловичем. 

       В актовій залі всіх нас радушно привітали учасники художньої самодіяльності та агітбригада Новосельської школи. В свою чергу агітбригада Бросківської школи "Діти за майбутнє" презентували всім присутнім свою виставу.  На останок всі присутні в залі прийняли участь у веселій руханці і флешмобі. Головний кубок обласного фестивалю було урочисто  передано в руки молоді Ренійського району і кожний учасник цієї теплої, добросусідської зустрічі зміг потримати "Берегиню" в своїх руках.

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 601 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz