П`ятниця, 26 Кві 2024, 10:00 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Жовтень » 25 » Обласний семінар для вчителів молдовської мови та літератури
3:58 PM
Обласний семінар для вчителів молдовської мови та літератури

 19 жовтня 2016 р. на базі Озернянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся обласний семінар для вчителів молдовської мови та літератури на тему: «Поєднання і впровадження традиційних методів навчання та сучасних  комп’ютерних технологій на уроках молдовської мови та літератури». В роботі семінару прийняли участь вчителі молдовської мови та літератури районів області (Кілійський, Ренійський, Саратський, Татарбунарський). Семінар відкрила Т.Г.Якименко, начальник відділу освіти, з візитною карткою Ізмаїльського районного відділу освіти. Завідувачка РМК М.Д.Кір ̓як, методист РМК С.С.Раділова виступили з презентацією на тему «Соціальні аспекти розвитку освіти Ізмаїльського району». Л.І.Фєтєску, методист науково-методичної лабораторії мов та літератур національних меншин ООІУВ виступила з презентацією на тему «Поєднання і впровадження традиційних методів навчання та сучасних  комп’ютерних технологій на уроках молдовської мови та літератури».

М.П. Дякону,   директор  Озернянської ЗОШ  І-ІІІ ст., презентувала результати та досягнення педагогічного колективу   школи.

              Учасники семінару відвідали уроки вчителів:

                нетрадиційний урок молдовської літератури у 8 класі на тему  „Ivan Turbincă” de I.Creangă» (вчитель молдовської мови та літератури К.П. Письменик)

               урок узагальнення та систематизації знань, умінь та навичок з молдовської мови у 9 класі з теми „Fraza cu propoziţii coordonate”( вчитель молдовської мови та літератури В.О. Шкепу);

              урок розвитку зв̓язного мовлення з молдовської мови у 11 класі на тему „Limba noastră-i o comoară” (вчитель молдовської мови та літератури М.П.Дякону); 

              урок-проект з літератури у 10 класі на тему „M.Eminescu-valoare europeană. Simbolurile timpului, ale vieţii şi ale naturii în poezia eminesciană.» (вчитель молдовської мови та літератури М.П.Арнаут). 

          Завершився семінар круглим столом   та позакласним заходом  на тему  «Omagiu limbii materne».  При підведенні підсумків семінару учасники семінару відзначили високий методичний рівень відкритих уроків вчителів-словесників, позитивний досвід роботи освітньої організації з удосконалення методичної компетентності вчителів молдавської  мови і літератури, великий творчий потенціал педагогів.

 

           

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 522 | Додав: rusnakinna75 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz