Субота, 27 Кві 2024, 3:38 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2020 » Вересень » 22 » Олімпійський тиждень та патріотичний забіг відбулися в Озернянській школі
1:35 PM
Олімпійський тиждень та патріотичний забіг відбулися в Озернянській школі

Для того щоб  навчити учнів цінувати власне здоров’я, виховувати в них потребу в постійній руховій активності, зміцненні здоров’я, залучати до активних занять фізичною культурою та спортом, в школі щороку, традиційно в вересні, проводиться Олімпійський тиждень (Тиждень фізичного виховання та здорового способу життя).

В рамках цього тижня, в Озернянській школі, були проведені різні спортивні, рухливі ігри, веселі старти, естафети, баскетбол, легкоатлетичний забіг з нагоди Дня фізкультури і спорту.

Вчителем фізичної культури Гойчу Ф.П. був проведений Всеукраїнський Олімпійський  урок для учнів 6-Б класу на якому учні дізнались про видатних українських спортсменів, які брали участь в Олімпійських іграх та про видатних спортсменів нашого села,  побачили їхні кубки, медалі та винагороди. А вчитель Бойнегрі О.В. провела в 7-В класі різні естафети та нагадала учням про Олімпійський прапор та про те, що на ньому символічно зображено.

Також вчителем фізичної культури Чудіним О.С. та педагогом- організатором Севастян А.П. було організовано участь учнів 9-А класу, 9-Б класу, 11-А класу, 11- Б класу, у Всеукраїнському патріотичному забігу у пам'ять про загиблих воїнів АТО під лозунгом  «ШАНУЮ ВОЇНІВ. БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ». Патріотичний забіг було проведено на окремих уроках в окремих класах, задля дотримання карантинних норм та обмежень. 
Також в групах в Вайбері учні всіх класів отримали від заступника директора з виховної роботи та класних керівників посилання на онлайн вікторину "Що ти знаєш про Олімпійські ігри ?", яка допомогла їм згадати історію створення Олімпійських ігор. Класні керівники провели виховні години на теми: «Спорт в моєму житті», «Досягнення наших спортсменів», «Найвидатніші українські олімпійці».

заступник директора Телеуця А.В.

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 170 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz