Четвер, 25 Кві 2024, 5:14 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Жовтень » 16 » Осінній ярмарок пройшов у Старонекрасівській школі
3:42 PM
Осінній ярмарок пройшов у Старонекрасівській школі

Щедра земля дарами

Вже зібрані останні врожаї,
З полів добро привезено додому.
Комори всі наповнили свої,
Тепер приємну відчувають втому.
Втомилися, звичайно, від турбот,
Та радість від достатку серце гріє.
Трудолюбивий, добрий наш народ,
Він потрудитися і відпочити вміє.

 

Добра пора року — осінь. Уся природа одягнена в різнокольорове вбрання, стоять останні теплі дні. Усі мешканці села радіють від того, що польові роботи закінчилися, увесь урожай зібрано, усе добро із садів, городів, полів завезено в двори, сховане в комори, льохи й клуні.

Строкато, весело, гамірно, яскраво, неймовірно дружно і надзвичайно смачно, – ось як завжди проходить шкільний осінній ярмарок у Старонекрасівській школі. Цей рік не став винятком. Весела метушня, завзяті продавці, що навперебій розхвалювали свій товар, розгублені покупці, в яких очі розбігалися від розмаїття солодощів – все, як на справжньому ярмарку.

Це був не просто ярмарок, це було свято. Погода сприяла цьому якнайкраще: яскраве сонечко, тепле ласкаве повітря. Здавалося, що до нас знову повернулося літо. Розпочався ярмарок яскравим флеш-мобом у виконанні учнів 6-11 класів. Потім на свято завітали дві веселі куми, які й запросили всіх гостей на ярмарок.

Жарти і сміх лунали звідусіль, гості, батьки та учні раділи, веселилися, купували солодощі. Чого тільки тут не було: і печене, і варене, і вирощене своїми руками. А скільки кольорів! А скільки барв! Кожний клас продумував, який асортимент товару запропонує до продажу, як оформить своє торгове місце, як буде закликати покупців і заохочувати найактивніших з них.

Ярмарок розташувався на подвір’ї школи. Участь в ньому взяли учні 1-11 класів. Торгувати допомагали батьки. Вони не тільки закликали покупців до своїх ласощів, але й купували їх на інших торговельних точках. Розійшлися по домівках, несучи в руках чималі пакунки з купленими ласощами.

Найбільше продавалося, звичайно, солодощів, – торти, пироги, тістечка, печиво найрізноманітніших видів та форм, рогалики з медяниками, желе, сирники, пиріжки.

Проведене свято принесло всім хороший настрій, об`єднало зусилля батьків, учнів, вчителів. Усі залишилися задоволені і в гарному настрої. Такий захід згуртовує учнів, учителів, батьків та громадськість.

 

Коваленко Є.К., заступник директора

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 275 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz