Субота, 20 Кві 2024, 9:28 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Травень » 31 » Останній дзвоник пролунав у Старонекрасівській школі
4:02 PM
Останній дзвоник пролунав у Старонекрасівській школі

Останній дзвоник – незабутнє свято

 

24 травня для учнів Старонекрасівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів пролунав «Останній дзвінок» - завершився навчальний рік. Цей день важливий для кожного з нас, цей день має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими

Свято останнього дзвоника в нашій школі, як завжди було гамірне і багатолюдне. Гамірне, бо не в силі учнів стримати емоції на порозі літніх канікул. А багатолюдне, бо зібрало воно на шкільному дворі не лише вчителів та вихованців, а й їхніх батьків, і ще чимало старонекрасівців, що не байдужі до життя школи.

Звуки Державного Гімну України сповістили про урочисте відкриття лінійки. З теплими словами привітань до усіх присутніх та випускників звернулася директор школи Анжела Володимирівна Киричевська. В своєму виступі вона відзначила успіхи та досягнення учнів і вчителів школи, нагородила грамотами та похвальними листами.

Теплі привітання в адрес випускників прозвучали від десятикласників. Майбутні випускники подарували одинадцятикласникам різнокольорову «веселку» із побажань добра, вдачі та позитивного настрою. Провести в дорогу випускників прийшли і першокласники, які дзвінкими голосочками та з веселою посмішкою прочитали вітальні вірші.

Яскравим закінченням дня стало проведення квест-гри «Цікава подорож». Класи проходили різноманітні станції: «В ритмі музики та танцю», «Операція «Пазл», «Я малюю», «Поле чудес», «Спортивні розваги», де на них чекали цікаві завдання, які охоче виконувалися учнями. Не осталися осторонь і деякі батьки, які разом з дітьми проходили всі етапи цієї гри.

Свято показало, що цей день дійсно сповнений веселих посмішок друзів. Дружба і злагода об’єднала усіх присутніх учнів,батьків, вчителів і гостей.

 

Н.Г.Кайряк, педагог-організатор

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 282 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz