Четвер, 28 Бер 2024, 4:59 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Грудень » 18 » Освітяни визначили переможця районного туру всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2018"
0:31 AM
Освітяни визначили переможця районного туру всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2018"

8 грудня в актовій залі Бросківської ЗОШ відбулася заключна церемонія нагородження за результатами районного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018», який має багаторічні традиції та щорічно ставить перед собою мету активізації творчих сил педагогів, вдосконалення їх професійної майстерності, пропаганди і поширення передового педагогічного досвіду.

У районному турі конкурсу, що проводився в двох номінаціях «Українська мова і література» та «Фізична культура», взяли участь сім вчителів з шести загальноосвітніх закладів Ізмаїльського району: в першій номінації - С.М. Кириленко (Кам'янський НВК), Л.В. Паю (Ларжанський НВК), Л.А. Агафонова (Матроський НВК); в другій - А.А. Дмитрашко (Саф'янська ЗОШ), М.І. Мінженер (Кислицька ЗОШ), А.В. Куліков (Матроський НВК), Т.В. Скрипниченко (Новонекрасівська ЗОШ).

Конкурс проходив у два етапи протягом осіннього періоду поточного року. В ході першого кожен з учасників демонстрував своє відеорезюме (презентація себе як особистості), зразки практичної роботи з учнями (аналіз художнього твору і виконання фізичних вправ) і проходив профільне психолого-педагогічне тестування, показавши свій рівень знання предмета, стиль роботи, професійний почерк, володіння сучасними педагогічними технологіями.

З рук начальника відділу освіти Ізмаїльської райдержадміністрації Т.Г. Якименко та завідуючої районним методичним кабінетом М.Д. Кір'як грамоти, квіти та подарунки отримали лауреати і призери конкурсу. Почесне третє місце розділили між собою М.І. Мінженер і Л.В. Паю, друге посіла С.М. Кириленко. А переможцем районного етапу визнаний вчитель фізичної культури Матроського НВК Андрій Васильович Куліков.

За активну участь і допомогу в організації конкурсних уроків керівництвом районного відділу освіти було висловлено подяку адміністраціям Саф'янської (дир. Н. А. Тарасенко) та Кислицької (дир. І.П. Загарій) ЗОШ; за проведення церемонії фіналу-нагородження всьому колективу Бросківської (дир. А.П. Водзяновська) ЗОШ; за об’єктивну та незалежну оцінку конкурсантів компетентному журі в складі провідних фахівців районного відділу освіти І.В. Павленко та З.С. Шулянської, завідуючої РМК М.Д.Кір'як, методистів РМК О.Д. Ніколаїци, І.І. Мурсалімової, Л.Ф. Нікольчєвої, Е.К. Бондарчук, А.П. Переяславець, С.С. Раділової, І.Б. Велкової, І.В. Руснак, О.В. Кіосевої, А.І.Лівої, голови районної організації профспілки працівників освіти О.О.Копил (а останній - також і за матеріальну підтримку заходу, призи учасникам та грошові премії переможцям).

Церемонія нагородження перемежовувалася веселими номерами концертно-розважальної програми, в ході якої конкурсанти за допомогою своєї команди підтримки з числа вчительського і учнівського колективів розкрили себе з маловідомого та несподіваного ракурсу.

Задушевності заходу надали ліричний конферанс викладача математики Бросківської ЗОШ І.І. Журавльової за участю представників художньої самодіяльності під керівництвом Є.Г. Фірсової, а також солістки І.Г.Щербини.

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 633 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz