П`ятниця, 29 Бер 2024, 5:31 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Вересень » 22 » ПДС молодих та малодосвідчених вчителів-словесників
12:27 PM
ПДС молодих та малодосвідчених вчителів-словесників

Не помиляється лише той,

Хто нічого не робить!

Не бійтеся помилятися –

Бійтеся повторювати помилки!

Теодор Рузвельт

 

Для ефективного та якісного виконання навчальних програм районною методичною службою організовано роботу постійно діючого семінару “Технологічна культура планування педагогічної діяльності вчителя-словесника». 19 вересня в Саф’янській ЗОШ відбулося  перше засідання ПДС  молодих та малодосвідчених вчителів-словесників. Метою роботи засідання, яке відбулося у формі консультаційного пункту, стало завдання: поновити, систематизувати знання вчителів мови та літератури  щодо  організації своєї діяльності по розробці календарно-тематичного  планування на 2014-2015 навчальний рік, корекції планів відповідно до сучасних вимог Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти.

Методист з навчальних дисциплін Ізмаїльського РМК М.І.Журавель проаналізувала підсумки виконання навчальних програм за минулий навчальний рік та вказала на суттєві недоліки у виконанні нових програм з мови та літератури, після чого  слухачам семінару було запропоновано виступ у формі презентації“ Технологічна культура календарного та поурочного планування роботи вчителя – словесника».

Робота в ході семінару проводилася як індивідуально, так і в груповій діяльності. Активну участь в роботі семінару взяли вчитель-методист, спеціаліст вищої категорії  Унгурян Л.П. (Першотравневська ЗОШ) та спеціаліст вищої категорії Колесник Т.А. (Каланчацька ЗОШ), які надали практичні поради та методичні рекомендації молодим та малодосвідченим вчителям по удосконаленню календарно-тематичного планування.

           Слід відзначити добре проведену роботу директора Сафянської ЗОШ, Тарасенко Н.А. за створені якісні умови для проведення районного семінару.

       

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 773 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz