П`ятниця, 29 Бер 2024, 2:47 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Вересень » 6 » Перший дзвоник покликав на поріг рідної школи учнів Першотравневської ЗОШ
8:36 AM
Перший дзвоник покликав на поріг рідної школи учнів Першотравневської ЗОШ

У день Знань, 1 вересня, подвір'я Першотравневської ЗОШ наповнилось радісним гомоном. Ведучі святкової лінійки Павленко Т.(11 клас) та Паску А.(10 клас) розкрили урочистість, велич і мудрість свята Знань. Вперше поріг школи переступило 19 першачків, яких за руку привели батьки, в шкільну родину, а перша вчителька  Унгурян Т.І. провела їх до Країни Знань . Над шкільним подвір’ям  разом з дітками цікаво та весело розповіли вірші та заспівали пісню «Перший раз до школи» (Ратушненко К., Друкова У., Розумна В.). Свято Першого дзвоника прикрасив український танець з рушниками, який підготувала керівник хореографічного гуртка Павленко Є.О. з учнями 7-11 кл.(Павленко Т., Погребецька І., Унгурян Ю., Петренко П., Осипенко О. та ін..)

Традиційно всіх присутніх батьків, вчителів, учнів та гостів з початком нового навчального року привітала директор школи Кіркова С.В. Зі словами привітань і побажань виступили гості свята: сільський голова - Чорний В.Г., депутат районної ради – Ратушненко М.М., учасник АТО – Роман В.В.

Особливі вітання сьогодні отримали першокласники від козаків Війська Запорізького (Лисенко О., Чепаліс О, Петренко В.), які привітали всіх зі святом і подарували учням 1 класу Горішок знань, ключі від Країни Знань а також «пуд солі», який повинні з’їсти першокласники під час всього навчання в школі. А щоб підсолодити шкільне життя своїх дітей батьки подарували їм горщик меду. Приєдналися до привітань й учні 11 класу (Петренко В., Павленко Т., Погребецька І.,  Маріогло Д., Кваша К.), які подарували бджілок, як символ праці, щоб збирати нектар квітів Країни Знань. Під гучні оплески прозвучала пісня «Україно» у виконанні Павленка П.М., і хореографічна композиція зі стрічками блакитного та жовтого кольорів «Патріотична квітка» у виконанні учнів 9-11 класів (Паску А., Паску В., Лях І., Ганган А., Фоміна В.)

І ось він – Перший дзвоник, про який гарно розповідали  учні та ведучі святкової лінійки. Залунав він  в руках учениці 1 класу  Сербінової Надії та учня 11 класу Петренко Василя. Дзвоник весело закликав всіх до школи, до нових мандрівок у новий та цікавий світ знань.

Свято Знань пройшло організовано, урочисто та яскраво.

 
Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 579 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz