Четвер, 25 Кві 2024, 5:44 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Вересень » 5 » Перший дзвоник продзвенів у Старонекрасівській школі
2:19 PM
Перший дзвоник продзвенів у Старонекрасівській школі

«Перший день осені, ти незабутній»

Знову ранок першого вересневого дня наповнився мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці міст і сіл розквітли від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Це наш край, наша держава зустріли День знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності. Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для милих першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданий шлях. Не менш важливим він буде для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стезю. Яким буде їх вибір – залежить тільки від них. А ми бажаємо усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети.

Найщиріші слова привітання та подяки – вчителям, які щиро діляться з учнями своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Іх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.

Старонекрасівської ЗОШ вітає всіх з початком навчального року та бажає здоров'я, щастя, а також невичерпної енергії при здобутті нових знань. Нехай в кожній родині буде мир та злагода! Зі святом Вас!
 

Педагог-організатор Старонекрасівської ЗОШ Кайряк Н.Г.

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 450 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz