П`ятниця, 29 Бер 2024, 12:09 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Грудень » 25 » Підсумки Всеукраїнського Тижня права в Багатянській ЗОШ
9:57 AM
Підсумки Всеукраїнського Тижня права в Багатянській ЗОШ

фото

На виконання спільного наказу відділу освіти Ізмаїльської районної державної адміністрації та Ізмаїльського районного управління юстиції в Одеської області від 29.09.14 № 139/О/106/О/ в Багатянській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено Тиждень права.

Провідна роль в організації Тижня належить шкільному самоврядуванню, адміністрації школи, вчителям права та громадянської освіти. Особливістю Тижня права є те, що до участі в ньому було залучено всіх учнів навчального закладу.

Тиждень правових знань – це тиждень тісної співпраці викладачів та учнів. Відбулося поглиблення, поширення і систематизація знань школярів.

Тиждень приніс незабутні враження не лише тим учням, які вже вивчають правознавство, а й тим, які незабаром будуть це робити. В школі було проведено такі заходи:

- круглий стіл «Ми і закон»;

- тренінги «Як захистити свої права», «Як захистити себе від насильства»;

- анкетування «Підліток і право»;

- гру-подорож «Про права граючи»;

- конкурс плакатів та малюнків «Права дитини - права людини»;

- Всеукраїнський урок «Права людини» з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини;

Оформлено книжкову виставку «Дитинство під захистом законів України» та інформаційний куточок «Знай свої права, людино!», з метою виховання у дітей розуміння права й важливості закону в житті кожного громадянина та розуміння того, що незнання закону не звільняє від відповідальності.

Багатянська ЗОШ веде тісну співпрацю з органами місцевого самоврядування та правоохоронними органами. Було проведено зустріч за круглим столом «Ми і закон» для учнів 9-х класів спільно з дільничним інспектором, капітаном міліції Райляном А.І., адміністрацією школи та вчителем правознавства.

Андрій Іванович ознайомив учнів з основними питаннями законодавства щодо дітей та підлітків; із найбільш поширеними прикладами правопорушень серед молоді з метою їх попередження, проаналізувавши рівень дитячої злочинності в районі та в країні в цілому.

Проведення Тижня права сприяло покращенню знань з правової тематики, дотримання прав та обов’язків учнів школи. Заходи, проведені під час Всеукраїнського тижня права дають можливість забезпечити достатнє засвоєння учнями головних прав людини та громадянина.


фото

фото

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 769 | Додав: andrejjskbkin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz