П`ятниця, 29 Бер 2024, 12:28 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Листопад » 6 » Подорож школярів Кислицької ЗОШ до «маленького Парижу»
3:13 PM
Подорож школярів Кислицької ЗОШ до «маленького Парижу»

Подорож школярів Кислицької ЗОШ до «маленького Парижу»

 

Ось і промайнули довгоочікувані осінні канікули. Для десятикласників Кислицької школи ці золоті дні були наповнені тільки позитивними емоціями, враженнями, які важко висловити словами, та купою цікавої інформації. Адже діти провели ці дні в місті із «запахом кави та шоколаду» , «серці Галицької землі» - Львові.

Місто зустріло нас яскравим сонцем, привітними людьми і неперевершеною архітектурою, адже тут, що не будинок то історія, легенда, переказ. Ми гуляли площею Ринок, піднімалися на Ратушу, милувалися Оперним театром ім.. Соломії Крущельницької, колишнім Домініканським костелом, Вірменською церквою…. Побували у Музеї народної архітектури та побуту під відкритим небом, піднялися на гору Роду, більше відому як гора Сили. Побували ми і в Карпатах , у державному історико – культурному заповіднику «Тустань», де знаходилася середньовічна наскельна фортеця-град і митниця ІХ-ХVІ ст., в селі Розгірче піднімалися до скельного монастиря, заснованого в ХІІІ ст.. Милувалися водоспадом «Кам'янка», «слухали тишу» на Журавлиному озері. Спускалися у підземелля Львова. І, звичайно ж, відвідали могили Івана Франка, Соломії Крушельницької, Володимира Івасюка, Маркіяна Шашкевича, які поховані на Личаківському цвинтарі.

Не лишилися поза нашою увагою і смаколики Львова: смачнюща кава, ароматна карамель, неперевершений шоколад. Думаю, що ця подорож надихне наших дітей на вивчення нових куточків рідної мальовничої України, адже в ній є ще на що подивитися.

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 525 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz