П`ятниця, 26 Кві 2024, 10:12 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Грудень » 27 » Природоохоронна акція «ЗБЕРЕЖУ ЯЛИНКУ!» в Каланчацькій ЗОШ
3:53 PM
Природоохоронна акція «ЗБЕРЕЖУ ЯЛИНКУ!» в Каланчацькій ЗОШ

Напередодні зустрічі новорічних свят традиційною є зелена «лихоманка». Усі поспішають купити собі головну гостю Нового року – ялиночку! Але, на жаль, ми рідко замислюємося над тим, що наше бажання прикрасити зеленою красунею свою оселю, завдає природі чималої шкоди. Зрубані в лісі, щоб на декілька днів створити святкову атмосферу, вже на початку січня деревця ялини чи сосни викинуто на смітник, як непотрібний мотлох. Найбільш прикро, що під сокирою зникають цілі гектари лісу.

Щоб зберегти хвойні дерева, щороку в Україні проводяться різноманітні природоохоронні акції, спрямовані на збереження зеленого багатства – хвойних лісів.

«Людина, яка живе в єдності з природою, не буде руйнувати цей світ. Новорічна ялинка – це жива істота, збереження якої залежить від кожної людини, навіть від маленького хлопчика чи дівчинки. Тож, для збереження лісових ресурсів землі, давайте зробимо новорічний подарунок нашій природі і захистимо ці чудові дерева, зробивши штучні саморобні ялиночки-прикраси!»


В акції «збережи ялинку» яка проходила протягом двох тижнів найактивнішими були учні початкових класів, які разом з батьками виконали дуже яскраві та оригінальні новорічні композиції (класні керівники Беженар Т.І-2 клас, Георгієва Г.М. 4 клас). Не менш яскравими були роботи учнів середньої та старшої школи ( 5 кл. кер. Георгієва Є.О., 6 кл. Беженар Н.І., 7 кл. Баєва С.І.,8 клас кер. Чебан М.І., 9 кл. кер. Харитонова В.П. 11 кл. Георгієва Х.О.)

Вихованці гуртка «Образотворче мистецтво» виготовили роботи в техніці витинанки «Різдво», «Казкові олені» та картину з розписаних камінців «В очікуванні свята» ( Харитонова Юлія , 6 кл. Пельтек Олена, 6 кл. Степаненко І. Колесник Л. 10 кл.)

«Хто мудрість має-той ялинок не рубає!»-говорили наші предки, і таким був однозначний висновок учасників акції.

 

Педагог-організатор Баєва С.І.

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 248 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz