П`ятниця, 26 Кві 2024, 11:48 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2020 » Листопад » 25 » Про підсумки проведення першого (зонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021»
4:13 PM
Про підсумки проведення першого (зонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021»

 На виконання наказу Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації від 30.10.2020 р. №185/ОД «Про визначення зон проведення першого туру та організацію проведення другого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» та наказу відділу освіти Ізмаїльської районної державної адміністрації від 02.11.2020 р. №109/А «Про порядок проведення першого (зонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021», з  метою підвищення престижності професії вчителя, виявлення та підтримки талановитих педагогічних працівників з 16.11.2020 р. по 20.11.2020 р. в Ізмаїльському районі (зоні проведення конкурсних змагань) проводився перший тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» (далі Конкурс) з номінацій «Українська мова та література», «Математика», «Трудове навчання». На офіційній сторінці Конкурсу зареєструвалися: з номінації «Українська мова та література» 5 вчителів з 4-х територіальних одиниць області,  з номінації «Математика» - 6 вчителів з 4-х територіальних одиниць області, з номінації «Трудове навчання» - 3 вчителя з двох територіальних одиниць області. Учасники першого (зонального) туру відповідно до списків реєстрації всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» наведені в наступних таблицях.

Номінація «Українська мова та література»

 

№ з/п

ПІП

Школа

Територіальна приналежність

1.

Ботошану Інна Петрівна

Комишівська ЗОШ

Ізмаїльський район

2.

Заїкіна Світлана Валеріївна

Старонекрасівська ЗОШ

Ізмаїльський район

3.

Карайван Наталя Василівна

Старотроянівська  ЗОШ

Кілійський район

4.

Мараренко Анастасія Михайлівна

Комунальний заклад загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів №1 Березівської міської ради

Березівська ОТГ

5.

Мельниченко Ольга Михайлівна

Комунальний неприбутковий заклад освіти Ізмаїльської міської ради "Український ліцей з поглибленим вивченням іноземних мов імені Т.Г. Шевченка"

м. Ізмаїл

 

Номінація «Математика»

 

№ з/п

ПІП

Школа

Територіальна приналежність

1.

Коршункова Ірина Валеріївна

Чорноморська ЗОШ №6

м. Чорноморськ

2.

Мельник Алла Олександрівна

Комунальний неприбутковий заклад освіти Ізмаїльської міської ради "Український ліцей з поглибленим вивченням іноземних мов імені Т. Г. Шевченка"

м. Ізмаїл

3.

Трояненко Ірина Миколаївна

Нерубайський НВК

Біляївський район

4.

Кулакова Любов Іванівна

Новонекрасівська ЗОШ

Ізмаїльський район

5.

Ніколенко Лариса Павлівна

Старонекрасівська ЗОШ

Ізмаїльський район

6.

Поліда Діана Степанівна

Новонекрасівська ЗОШ

Ізмаїльський район

 

Номінація «Трудове навчання»

 

№ з/п

ПІП

Школа

Територіальна приналежність

1.

Гудкова Тетяна Анатоліївна

Ларжанський НВК

Ізмаїльський район

2.

Малая Оксана Андріївна

Лісківський ЗЗСО

Кілійська ОТГ

3.

Чумаченко Ольга Павлівна

Новонекрасівська ЗОШ

Ізмаїльський район

            Не прийняли участь у Конкурсі з поважних причин два вчителі математики (Коршункова Ірина Валеріївна, Поліда Діана Степанівна) та один вчитель трудового навчання (Гудкова Тетяна Анатоліївна).

            Конкурс відбувався в один етап у дистанційному режимі за умовами та порядком проведення конкурсних випробувань «Дистанційний урок», «Майстер-клас» та «Тестування» відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 18.08.2020 №1/9-449 «Про умови та порядок проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021». За відведений на випробування час усі конкурсанти з трьох номінацій впорались із завданнями. Більшість вчителів продемонстрували добре володіння засобами, методами та технологіями навчання. На конкурсному випробуванні «Тестування» показали знання предмету та методики його викладання. Конкурсанти демонстрували вміння організувати освітній процес в дистанційному режимі на випробуванні «Дистанційний урок», розкривали свою фахову майстерність, вміння використовувати сучасні підходи до навчання, реалізовували наскрізні змістовні лінії та формували ключові і предметні компетентності,  на «Майстер-класі» - адаптували власну педагогічну ідею до специфіки навчальної теми та вікових особливостей учнів.

За рішенням журі переможцем І (зонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Українська мова та література» визнано Мельниченко Ольгу Михайлівну - вчителя Комунального неприбуткового закладу освіти Ізмаїльської міської ради "Український ліцей з поглибленим вивченням іноземних мов імені Т. Г. Шевченка" м. Ізмаїл Одеської області.

Лауреатами зонального туру стали:

ІІ місце – Заїкіна Світлана Валеріївна, вчитель Старонекрасівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ізмаїльської районної ради Одеської області;

ІІІ місце – Мараренко Анастасія Михайлівна, вчитель Комунального закладу загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів №1 Березівської міської ради Одеської області.

Переможцем І (зонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Математика» за рішенням журі визнано Ніколенко Ларису Павлівну – вчителя Старонекрасівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ізмаїльської районної ради Одеської області.          

Лауреатами зонального туру стали:

ІІ місце – Мельник Алла Олександрівна, вчитель Комунального неприбуткового закладу освіти Ізмаїльської міської ради "Український ліцей з поглибленим вивченням іноземних мов імені Т. Г. Шевченка" м. Ізмаїл Одеської області;

ІІІ місце - Трояненко Ірина Миколаївна, вчитель Нерубайського НВК, Біляївського району.

Переможцем І (зонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Трудове навчання» за рішенням журі визнано Чумаченко Ольгу Павлівну – вчителя Новонекрасівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ізмаїльської районної ради Одеської області. Лауреатом зонального туру (ІІ місце) стала  Малая Оксана Андріївна – вчитель Лісківського ЗЗСО Кілійської ОТГ.

Однак, у ході проведення Конкурсу було виявлено ряд недоліків. У номінаціях «Математика» і «Українська мова та література» більшість конкурсантів знайомили членів журі із своїм педагогічним досвідом не дотримуючись принципів проведення майстер-класу. Не всі вчителі української мови та математики показали уміння організовувати диференційоване навчання. У номінаціях «Трудове навчання» і «Українська мова та література» вчителі на тестуванні показали недостатні знання з фаху. У деяких вчителів математики не було власної теми з самоосвіти.

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 8762 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz