Середа, 24 Кві 2024, 5:49 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Квітень » 22 » Про проведення районного етапу Всеукраїнських виставок-конкурсів
10:13 AM
Про проведення районного етапу Всеукраїнських виставок-конкурсів

Про проведення районного етапу Всеукраїнських виставок-конкурсів: науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!», декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»

 

З 18 по 19 квітня 2019 року був проведений районний етап Всеукраїнських виставок-конкурсів: науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!», декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» та робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового моделювання.

У виставці прийняли участь учні 18 шкіл району та вихованці гуртків ЦДЮТ художньо-естетичного та науково-технічного напрямків. Всього було представлено 184 експонати, охоплено біля 200 учнів.

Були представлені експонати за розділами:

  • початкове технічне моделювання (механічні іграшки, сувеніри з паперу, вироби в техніці «Оригамі» та «паперопластика»);
  • декоративно-прикладна творчість (рукоділля, «канзаши», в’язання гачком, писанкарство, бісероплетіння, художнє різьблення по дереву, художня вишивка, батик, моделювання одягу, пап’є маше, штучні квіти, м’яка іграшка, джутова філігрань, народна лялька);
  • образотворче мистецтво (вітраж, живопис, графіка, декоративний розпис на камінні та деревині).

В цьому році вперше були представлені експонати, виконані з полімерної глини, металу, у техніці «печворк», «мікс-медія», «декупажна карта», «декупажний трафарет», «ниткографія», «стринг-арт», художня вишивка на папері, «фактурний живопис», «кусудама», «мандала» (Суворовська, Новонекрасівська, Кислицька, Саф’янська, Бросківська, Муравлівська ЗОШ).

Високий рівень майстерності продемонстрували вихованці гуртків ЦДЮТ «Народна творчість» на базі Новонекрасівської ЗОШ (кер. Лупу Г.Д.), «Образотворче мистецтво» на базі Старонекрасівської та Суворовської ЗОШ (кер. Мирошнікова В.М., Терзієва Л.В.), «Різьблення по дереву» на базі Кам’янського НВК (кер. Мірошніков В.М.), «Скульптура» на базі Матроського НВК (кер. Караванська Н.І.), «Природа і фантазія» Старонекрасівської ЗОШ (кер. Кайряк Н.Г.), «Умілі руки» Бросківської ЗОШ (кер. Решельян Л.В.), «Декоративно-прикладні мистецтва» Старонекрасівської ЗОШ (кер. Муравльова Т.І.), «Народна творчість» Кислицької ЗОШ (кер. Кушнір О.М.) та учні Саф’янської ЗОШ.

Найкращі експонати будуть представлені на обласний етап Всеукраїнських виставок-конкурсів 06.05.2019 р.

 

 

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 375 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz