Четвер, 28 Бер 2024, 3:00 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Грудень » 3 » Пройшов І (районний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України
4:55 PM
Пройшов І (районний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

2 грудня 2014 року на базі Ізмаїльського державного гуманітарного університету пройшов очний тур І (районного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. В цьому році вперше так масштабно розпочалася співпраця відділу освіти Ізмаїльської райдержадміністрації, Центру дитячої та юнацької творчості, вчителів Ізмаїльського району з викладачами різних кафедр та факультетів Ізмаїльського державного гуманітарного університету. Викладачі Ізмаїльського державного гуманітарного університету вперше були залучені до перевірки та захисту учнівських дослідницьких робіт.

Учні навчальних закладів району  відчули нову та серйозну атмосферу вищого навчального закладу. Перед початком секційних засідань відбулася загальна зустріч учнів та вчителів району з керівництвом Ізмаїльського державного гуманітарного університету: в.о. ректора університету, доктором педагогічних наук, професором Я.В. Кічуком, доктором філологічних наук, професором, деканом факультету іноземних мов Л.В. Ревою-Лєвшаковою та кандидатом філологічних наук, доцентом, завідувачем кафедри загального мовознавства та загальних мов Л.В. Колесниковою. Вони ознайомили старшокласників з викладацьким складом та переліком факультетів вишу, розповіли про зміни до вступу  у 2015 році та переваги навчання в стінах рідного Ізмаїльського університету. Учням шкіл району були продемонстровані відео ролики, які ознайомили аудиторію зі структурою роботи та студентськими життям Ізмаїльського університету.

Зі словами привітання виступили завідувачка Ізмаїльського районного методичного кабінету О.О.Копил та методист Центру дитячої та юнацької творчості Ізмаїльського району С.В.Радолова.

Очний тур районного Конкурсу МАН пройшов за секціями:

  • Секція І – біологія, екологія, хімія, аграрні науки.
  • Секція ІІ – англійська мова, російська мова, болгарська мова.
  • Секція ІІІ – українська література, літературна творчість, фольклористика, мистецтвознавство.
  • Секція IV – історичне краєзнавство, історія України.
  • Секція V – всесвітня історія, етнологія, релігієзнавство.
  • Секція VІ – економіка, географія, геологія.
  • Секція VІІ – математика, фізика.

В І ( районному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України прийняло участь 59 учнів загальноосвітніх шкіл та НВК району.

Секційні засідання пройшли в теплій та дружній атмосфері. Всі учні району з нетерпінням чекають офіціальних результатів районного етапу Конкурсу.

Відділ освіти Ізмаїльської райдержадміністрації висловлює вдячність адміністрації та викладачам  Ізмаїльського державного гуманітарного університету за плідну співпрацю. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 830 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz