Четвер, 25 Кві 2024, 3:50 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Грудень » 12 » Проведення природоохоронної акції «Ялинка» В Новонекрасівській ЗОШ
7:42 PM
Проведення природоохоронної акції «Ялинка» В Новонекрасівській ЗОШ

Щороку в школах Ізмаїльського району проходить виставка-конкурс «Ялинка», яка проводиться в рамках природоохоронної акції.

Ідея проведення цього конкурсу викликана великою кількістю щорічного несанкціонованого вирубування та продажу ялинок. Головною метою заходу є пропаганда серед населення та молоді ідеї захисту лісового фонду від знищення.

Учні нашої школи, разом з батьками та класними керівниками, вихованці гуртків «Народна творчість» та «Юний художник» (керівники Лупу Г.Д. і

Пісікіна Н.М.) завжди є активними учасниками щорічної екологічної акції.

09 грудня учні 1-11 класів представили новорічні композиції, створені власними руками із різноманітного матеріалу. Їх роботи були цікавими та оригінальними.

Адже ялинку, виявляється, можна зробити з чого завгодно! Головне, щоб око радувала, настрій піднімала, а вже про мовчазну вдячність лісових красунь за порятунок можна і не говорити.

"Несправжні" ялинки довільних розмірів були виконані з картону, матерії, пластикових стаканчиків, а деякі навіть із ... цукерок . Ялинки з клубків, помпонів, мережива, ниток та інших дрібниць самовіддано творились не один день, достроково створюючи святковий настрій майстрам.

На розгляд журі представлено більше 108 експонатів у номінаціях: стилізована ялинка, новорічний букет, новорічна композиція, новорічний вінок, сюжетна композиція, новорічна картина, новорічний подарунок. Конкурсні роботи вирізнялися креативністю, оригінальністю та відповідали новорічно-різдвяній тематиці.

Проведення виставки «Український сувенір» мало на меті залучення молодого покоління до джерел українського народного мистецтва, виховання національного світогляду учнівської молоді через пізнання народного мистецтва. На конкурс було представлено різноманітні види ялинкових іграшок в різній техниці виконання.

Виставка порадувала школярів своєю різноманітністю, оригінальністю креативністю, відчувалось наближення новорічної атмосфери.

Сподіваймося на подальший успіх та участь наших учнів не тільки на районному та і на обласному етапі . Побажаємо класним керівникам, керівникам гуртка, батькам сучасних підходів до акції, бо ми спільно виховуємо в наших дітей любов до природи і повагу до оточуючих !

 

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 252 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz