Субота, 27 Кві 2024, 1:52 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Березень » 17 » Проведення Шевченківського тижня та тижня української мови та літератури в Утконосівській ЗОШ
12:22 PM
Проведення Шевченківського тижня та тижня української мови та літератури в Утконосівській ЗОШ

3 1  березня  до 12  березня в Утконосівській ЗОШ І-ІІІ ступенів  проходив Шевченківський тиждень та тижденьукраїнської мови та літератури. За цей час відбулися різноманітні конкурси,ігри, вікторини. Учні з цікавістю долучилися до полум’яного слова великого Кобзаря.Проведені заходи були покликані виховати в учнів любов до рідного слова,рідної мови , повагу до творчості видатного поета, розкрити творчий потенціал підростаючого покоління.

Розпочавсятиждень української мови та літератури 1 березня - конкурсом знавців української мови «Мово українська,гордосте моя!» серед учнів 9 класів підготовлений керівником МО української мови та літератури Ященко М.Ф.

Другого березня проводився конкурс знавців життя і творчості Тараса Шевченка « Ми вклоняємося тобі Тарасе…» серед учнів 9 класів підготовлений керівником МО української мови та літератури Ященко М.Ф.

Третього березня проводився  творчий конкурс на кращих читців поезії ТарасаШевченка « Поетичний зорепад» серед учнів 8 класів підготовлений учителем української мови талітератури Поповою  А.А.. Учні  зачитали вірші з різних періодів творчості поета, відтворили настрої тих часів.

Серед учнів 7 класів був проведений творчий конкурс творів «Лист Тарасу Шевченку» . Учні написали лист-звернення до Тараса Шевченка, у якому виразили вдячність за його творчість. Конкурс  творів провела вчитель української мови талітератури Опря М.М. Серед учнів 10-11 класів учителем української мови та літератури Михайловою О.М. був проведений конкурс творів «Звернемося до тебе, Тарасе»

Класними керівниками 1-11 класів проведена виховна година на тему « Рідна мова солов´їна!» де класні керівникивиховували любов до мови. Закінчився тиждень  лінійкою присвяченою 202 річниці від дня народження Тараса Шевченка.

Так пройшли Шевченківські дні та тиждень української мови а літератури.  Вони залишили по собі безліч яскравих вражень,нові знання, принесли натхнення та наснагу, віру у власні сили. І слово Т.Шевченка завжди буде жити в душі народу й допомагатиме у всіх добрих звершеннях.

 

Керівник МО українськоїмови та літератури    Ященко М.Ф.

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 1156 | Додав: RusL@n03 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz