Субота, 20 Кві 2024, 3:10 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Грудень » 3 » Проведено заключну церемонію нагородження за результатами районного туру Всеукраїнського конкурсу "Учительроку -2019"
10:28 AM
Проведено заключну церемонію нагородження за результатами районного туру Всеукраїнського конкурсу "Учительроку -2019"
30 листопада в актовій залі Бросковской ЗОШ відбулася заключна церемонія нагородження за результатами районного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019».  

У районному турі конкурсу, що проводився в два етапи, взяли участь сім викладачів з п'яти загальноосвітніх закладів Ізмаїльського району: Анна Дімова (вчитель інклюзивного класу) з  Кам"янського НВК, Людмила Кузьміна (вчитель предмету Основи здоров'я) і Микола Наумов (вчитель предмету Захист Вітчизни) з Ларжанского НВК, Алла Котова (вчитель інклюзивного класу ) з  Матроського НВК,  Тетяна Петренко (вчитель предмету Основи здоров'я) і Олеся Ліскевич (вчитель географії) з Комишівської ЗОШ, Світлана Пономаренко (вчитель інклюзивного класу з Першотравневскої ЗОШ.

В ході першого етапу конкурсні випробування проводилися у вигляді тестування та практичної роботи. Оцінювалися теоретичні знання конкурсантів і вміння вибрати оптимальні методи, прийоми і способи організації навчального процесу. За підсумками першого етапу в другий пройшли чотири вчителі. Другий етап містив у собі конкурсні випробування «Урок» та «Проект», в ході яких викладачі демонстрували свою педагогічну майстерність і вміння організовувати науково-дослідницьку діяльність учнів.
          За результатами випробувань переможця районного етапу  конкурсу не визначали. З рук завідуючої районним методичним кабінетом  Марії Кир'як  і голови райкому профспілки Ольги Копил грамоти, квіти та подарунки отримали лауреати і призери конкурсу. За підсумками заходів почесне третє місце розділили між собою Світлана Пономаренко і Микола Наумов, друге посіли Анна Дімова і Алла Котова.
      Стало доброю традицією на заключній церемонії презентувати  учасників  конкурсу за допомогою  команди підтримки з числа вчительського і учнівського колективів  шкіл. Ось і цього разу така презентація пройшла на одному диханні, колективи шкіл представили своїх учасників весело і дотепно, надзвичайно креативно. Конкурсанти дали волю своєму творчому, а в чомусь навіть дитячо-пустотливому початку, розкриваючи себе з маловідомої досі широкому колу і, тому для багатьох несподіваного, але від того не менш яскравого боку.  Ведучими церемонії нагородження були методист ЦДЮТ Баркова Надія  і методист РМК  Лупов Микола Миколайович.
       За активну участь і допомогу в організації проведення конкурсу керівництвом районного відділу освіти було висловлено подяку райкому Профспілки, який щорічно надає фінансову підтримку,  квіти, призи та грошові нагороди для учасників та переможців професійного конкурсу. Також була висловлена подяка колективам шкіл, які підтримували і переживали за своїх конкурсантів, а також Бросківській ЗОШ на чолі з Аллою Водзяновскою за неоціненну допомогу в організації другого етапу та фіналу конкурсу. 

        Вітаємо наших вчителів з перемогою. Бажаємо подальших творчих успіхів, наснаги та професійного визнання.

всі фото можна переглянути за посиланням: https://photos.app.goo.gl/jLcJzrr7fN975BBG7

 

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 665 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz