Четвер, 28 Бер 2024, 9:49 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Січень » 11 » Районна практична конференція вчителів англійської мови
3:02 PM
Районна практична конференція вчителів англійської мови
      
 
 За планом РМК, 09.01.13, на базі Утконосівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася практична конференція в межах Міжнародного україно-австрійського проекту для вчителів англійської мови з теми «Моніторингова діяльність та педагогічний аналіз – умова забезпечення компетентнісної освіти». В роботі конференції взяли участь 47 вчителів англійської мови із загальноосвітніх закладів району,  адміністрація Утконосівської ЗОШ та керівник районного проекту «Через компетентного вчителя до якісної освіти» в межах Міжнародного україно-австрійського проекту завідувачка РМК Копил О.О.
       У своїй доповіді О.О.Копил відзначила роль вчителя іноземної мови у впровадженні нових Державних стандартів в освіті України та Євроінтеграційних процесах нашої держави, ознайомила присутніх з роботою, яка проводиться в рамках україно-австрійського проекту, освітила хід районного проекту.
       Методист РМК гуманітарного циклу Мурсалимова І.І. презентувала підсумки діагностичного анкетування вчителів в межах україно-австрійського проекту та визначила пріоритети подальшої роботи щодо підвищення професійної компетентності вчителів іноземних мов.
       Досвід  проведення моніторингового дослідження успішності навчання учнів 5-х класів в період адаптації – переходу з початкової ланки у середню представила вчитель І категорії Утконосівської ЗОШ Делігіоз Г.Д. 
        За підсумками діагностичного анкетування, а також згідно  потреб та побажань вчителів було проведено майстер-класи для вчителів іноземної мови, які стали головним пунктом практичної конференції. Це майстер-класи з тем:
 
1. Розвиток критичного мислення на уроках англійської мови. (методист РМК Мурсалимова І.І.);
2. Робота з текстами великого об'єму на уроках англійської мови. (вчитель вищої категорії Суворовської ЗОШ Жечков М.П.);
3. Робота з лексичним та граматичним матеріалом на уроках англійської мови (вчитель І категорії Старонекрасівської ЗОШ Рудковська О.В.);
4. Інтерактивні технології на урокаїх англійської мови.
(вчитель-методист вищої категорії Кам'янського НВК Лефтерова М.І.);
5. Методика проведення групової роботи. (вчитель І категорії Бросківської ЗОШ Діма Ю.Г.);
6. Психологічна складова комунікативного підходу до навчання іноземним мовам учнів початкової школи. (психолог, вчитель англійської мови І категорії Утконосівської ЗОШ Кульча О.С.)
 
      
Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 766 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz