П`ятниця, 29 Бер 2024, 12:12 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Жовтень » 28 » РАЙОННА ШКОЛА МОЛОДОГО ВЧИТЕЛЯ
6:59 PM
РАЙОННА ШКОЛА МОЛОДОГО ВЧИТЕЛЯ
      
Молодий учитель – це талановита, неординарна, багатогранна особистість, яка може повести за собою дітей, зацікавити їх навчанням. Саме молоді вчителі в сучасних умовах є найбільш мобільними та дієвими, вони як ніхто здітні швидко сприймати усі зміни і брати у них найактивнішу участь. 
 
        25 жовтня на базі Камянського НВК відбулося засідання районної школи молодого вчителя. На навчання прибули вчителі, які працюють в школах району перший рік. Розпочала засідання господиня та ведуча заходу - керівник районної школи молодого вчителя, заступник директора з навчально-виховної роботи Кам´янського НВК Половнюк Марина Миколаївна, яка одразу створила доброзичливу атмосферу,запросила всіх присутніх у теплій, невимушеній обстановці поспілкуватися про свої перші кроки у вчительській професії.
       Нову зміну привітала директор школи Саказли Т.А., заслужений вчитель України, заслужений вчитель Болгарії, кавалер ордена княгині Ольги ІІІ ступеню, вчитель географії вищої категорії, вчитель-методист, відмінник освіти України.  Педагогічний стаж Тамари Андріївни складає 50 років. Вона згадала свої перші кроки на поприщі вчительства та безліч курйозних випадків, на які буле багате її вчительське життя. Директорка поділилася з молодими колегами секретами успішної вчительської долі та вчительського довголіття.
       Добрими словами присутніх привітала завідувачка РМК Копил О.О. Вона ознайомила молодих спеціалістів з  правами та обов´язками стажувальників, якими стали з першого дня роботи в школі молоді педагоги; завданнями, які стоять перед молодими педагогами в перший рік перебування в школі.  Також завідуюча презентувала присутнім  структуру  районного методичного кабінету, представила методистів, які будуть на протязі 3-х років опікуватися  та допомагати молодим спеціалістам.
       З вітальними проникливими словами звернулися до молоді учителі-ветерани Кам´янського НВК: вчитель початкових класів Іванова В.О., учитель-методист, заслужений учитель Болгарії; учитель французької мови, основ здоров´я Бєловол Т.П., вчитель-методист. Щиро поділилася з молодими колегами своїм досвідом заступник директора з навчально-виховної роботи Кам´янського НВК  Чепой  С.В.    
       Неординарно та позитивно презентувала  свій досвід Лефтерова М.І., яка  запропонувала для  присутніх прийняти участь у фізкультрозминці на аглійській мові. Розминка миттєво розкомплексувала всіх учасників, налаштувала на творчий та позитивний лад.
       Практичний психолог Кам´янського НВК провела для молодих педагогів  тренінг щодо визначення  професійної спрямованості педагога.  Всі учасники в кінці  тренінгу зробили для себе висновки, що головним завданням будь-якого молодого вчителя має стати забезпечення високої якості освіти та виховання, творчого розвитку кожної особистості. А це вимагатиме постійної творчості, невтомної роботи думки, величезної душевної щедрості та, найголовніше, любові до дітей.
      Для всіх присутніх була проведена екскурсія по школі, в ході якої молоді вчителі відвідали музейні кімнати школи та змогли познайомитися з історією освіти с. Кам´янка. 
 
Всі фотографії заходу можна переглянути в меню сайту в розділі фотоальбоми.
 
 
 
 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 754 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz