П`ятниця, 26 Кві 2024, 7:27 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Квітень » 29 » Районна спартакіада працівників освіти
11:10 AM
Районна спартакіада працівників освіти

25 квітня 2015 року на базі Суворовської ЗОШ змагались працівники загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів, всього в змаганнях прийняли участь 150 представників з одинадцяти шкіл. Організаторами спартакіади традиційно є відділ освіти та районний комітет профспілки працівників освіти. 

Тепло привітали всіх присутніх на спартакіаді  головний суддя спартакіади Мардар М.Х. та директор Суворовської ЗОШ Кадієвський П.П.

В програму спартакіади були включені змагання по таким видам програми:  шахи, шашки, настільний теніс, стрибки в довжину з місця,  стрільба з пневматичної гвинтівки, згинання  рук в упорі, стрибки через скакалку, піднімання тулубу з положення лежачі та  змагання з волейболу.

Найбільш напруженою була боротьба в  змаганнях волейбольних збірних.  Серед жіночих команд перше місце зайняла команда Кам’янського НВК, друге Новонекрасівської ЗОШ, третє - Першетравневська ЗОШ, четверте - команда Ларжанського НВК,  п’яте місце у команди Старонекрасівської ЗОШ.

В змаганнях з волейболу серед чоловіків перше місце зайняли комишівці, друге місце - у суворовців, третє - зайняли утконосівці.  Четверте місце у волейболістів Старонекрасівської ЗОШ, п’яте місце зайняли озернянці,   шосте місце у команди з Лощинівки.

В  змаганнях чемпіонами та призерами стали в настільному тенісі серед чоловіків: перше місце зайняв Чебан М.Л. друге місце Чернобай І.Ф. трете місце зайняв Наумов М.А. серед жінок переможцем стала Скрипниченко Т.В. друге місце у  Істоминої О. третє -  у Руденко Д.

В змаганнях з шахів серед чоловіків чемпіоном став Янков І.І., другим - Гросу П.С.,  третім Белецький А.Б. Серед жінок перше місце зайняла Бойко В.В., друге місце у Коваленко і третє місце у Деной М.М.

В змаганнях з шашок серед чоловіків перше місце зайняв Булгару В.Ф., другим став Кулава І.В. , третім Арику П.С. Серед жінок в змаганнях з шашок чемпіонкою стала Беловол Т.П., друге місце у Шкьопу Я.Т. і третє у Далакової В.Ф.

В гімнастичних вправах "підйом  тулуба з положення лежачи" серед жінок перше місце посіла Андрешкова Н.С., друге місце у Балабан О.В., третє - у Урсу М.Є. Серед чоловіків  чемпіонам став Марков Ю.Ф., другим Залож І.Б., третім Літвишко Ю.П. 

В змаганнях по згинанню  та розгинанню рук в упорі лежачі серед чоловіків  перше місце зайняв Серов Г.А., друге місце у Чудина А.Г, третє - у Бабийчука А.Н. У вправах з стрибків через скакалку серед жінок перше місце зайняла Наумова В.С., друге місце зайняла Чапкина Н.П, третє місце у Перчун Д.В.

В змаганнях з стрибків з місця в довжину серед жінок переможцем стала Маркова К.А., другою стала Гергі Л.Д., третє місце у Евчу М.А. Серед чоловіків  перше місце зайняв Пенчев І.В., друге місце у Баліки М.Ф., третє у Арешкина П.Д.

В стрільбі з пневматичної гвинтівки серед жінок переможцем стала Павленко Є.О.,  друге місце у Морару О.П,  третє - зайняла Оліниченко    , Серед чоловіків перше місце зайняв Морару О.П., другим став Мирошников В.А., третє місце у Бичева С.Ф.

В загальнокомандному заліку перше місце посіла команда Суворовської ЗОШ,  на другому місці команда Старонекрасівської ЗОШ, третє місце зайняли озернянці. Далі місця  розподілили наступні  команди: Комишівської ЗОШ, Кам’янського НВК, Утконосівської ЗОШ, Новонекрасівської ЗОШ, Першотравневської ЗОШ,Ларжанського НВК,Лощинівської ЗОШ та Саф’янської ЗОШ.

Усі чемпіони та призери були нагороджені грамотами та медалями, а командам за І,ІІ,ІІІ місця були вручені кубки.

 

 

Головний суддя Мардар М.Х.

 

 

 

 

 

 

Категорія: Профспілкові новини | Переглядів: 673 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz