Четвер, 25 Кві 2024, 11:24 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Березень » 28 » Районна учнівська конференція з національно-патріотичного виховання пройшла в Ларжанському НВК
3:51 PM
Районна учнівська конференція з національно-патріотичного виховання пройшла в Ларжанському НВК

Живи, Україно, живи для краси,

Для сили, для правди, для волі!

Шуми, Україно, як рідні ліси,

Як вітер в далекому полі!

О.Олесь

З метою формування у підростаючого покоління громадянської життєвої позиції, виховання громадських компетентностей та патріотичних цінностей; утвердження в свідомості і почуттях юної особистості поваги до многонаціональної культури Бесарабського краю, його традицій та звичаїв; розуміння та шанування внеску громадських діячів Ізмаїльщини у розвиток та становлення України; вшанування подвигу наших співвітчизників під час Другої світової війни, 28 березня 2017 року, на базі Ларжанського НВК, відбулася районна учнівська  конференція з теми «Патріотизм – як цінність, через призму віків та поколінь».

В районній учнівській конференції прийняли участь 16 представників навчальних закладів району з виступами, які висвітлили многонаціональну культуру нашого Бесарабського краю, діяльність наших співвітчизників та їх вклад у розвиток та становлення України, героїчних шлях наших мешканців Ізмаїльщини під час Другої світової війни.

Учасники конференції розповіли про діяльність активів учнівських самоврядувань Саф'янської та Старонекрасівської ЗОШ. Гості конференції відвідали віртуальний музей Озернянської ЗОШ, звідки дізналися про цікаві історичні факти з часів заснування, розвитку та сучасного життя с. Озерне. Учениці Кислицької ЗОШ представили шкільний музей Дунайської флотілії. На прикладі двох сел Ізмаїльського району с.Новонекрасівка та с. Ларжанка гості конференції дізналися про формування міжетнічних відносин в Південній Бессарабії. Представники Кам'янського НВК ознайомили учасників конференції з життєвим шляхом свого видатного земляка, колишнього голови колгоспу –мільонера «Прогрес», М.Г. Миндру та науковою діяльністю свого односельця Леоніда Зиновійовича Бошкова - стипендіата фонду ім. Олександра Фон Гумбольта, президента Гумбольт – клубу України. Учениця Першотравневської ЗОШ розповіла про участь у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура»), змотивувавши всі школи брати участь у цьому заході.

Фінальним акордом конференції став перегляд відеороліку Новнекрасівської школи про ветеранів Ізмаїльського району та їх незабутній подвиг під час Другої світової війни, який зайняв ІІ місце у Конкурсі «Летять журавлі» в м. Одесі ( кер. Лупу Г.Д.).

За підсумками районної учнівської конференції  було оголошено та прийнято  резолюцію.  Всі учасники та гості районної учнівської конференції з теми «Патріотизм – як цінність, через призму віків та поколінь» отримали сертифікати.

Відділ освіти Ізмаїльської районної держадміністрації, районний методичний кабінет висловлює подяку адміністрації Ларжанського НВК за співпрацю з РМК щодо підготовки та проведення районної учнівської конференції. Також, висловлюємо подяку всім вчителям, які підготували та заохотили учнівську молодь до участі в районному заході.

З планом та резолюціює районної учнівської конференції, темами виступів учасників, фотографіями можна ознайомитися за посиланням: https://cloud.mail.ru/public/3yQt/SE4UGS73G

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 653 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz