П`ятниця, 26 Кві 2024, 10:52 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Березень » 9 » Районний дистанційний семінар для директорів ЗНЗ, заступників директорів з навчально-виховної, виховної роботи, завідуючих ДНЗ
7:01 PM
Районний дистанційний семінар для директорів ЗНЗ, заступників директорів з навчально-виховної, виховної роботи, завідуючих ДНЗ

Шановні колеги,  директори шкіл, заступники директорів з навчально-виховної, виховної  роботи, завідуючі дошкільних навчальних закладів! 

 

Динаміка змін в усіх сферах життєдіяльності сучасної людини потребує і нового змісту  освіти, і нових підходів до організації навчально-виховного процесу. Ви і самі, десь інтуітивно, відчуваєте, що не встигаєте за цим супер мінливим часом. Потрібні нові знання, свіжі  ідеї, які треба втілювати не колись, а прямо зараз, бо завтра вже буде пізно,  нецікаво і неактуально. Да,  важко бути управлінцем, менеджером, лідером в ці часи всіляких оптимізацій, модернизувань та реформувань. Відповідно до цього, роль менеджера шкільної та дошкільної освіти, як основного стратега розвитку навчального закладу дуже важлива і відповідальна. І Ви, шановні управлінці,  як ніхто, розумієте важливість підвищення Вашої науково-теоретичної підготовки, загальнокультурного рівня,  готовності до самоосвіти і саморозвитку.

Пропонуємо Вам взяти участь в  районному дистанційному семінарі «Ефективне управління через компетентнісний підхід», який буде викладено на Методичному порталі нашого сайту вже 10.03.2015 р.

В матеріалах, підібраних для семінару Ви зможете ознайомитися з сучасними тенденціями в управлінні освітою, поглядами науковців з даного питання, поняттям компетентнісного підходу в управлінні, познайомитися з компетентностями, якими повинен володіти сучасний менеджер навчального  закладу. Також Ви зможете перевірити свої теоретичні знання, якщо приймете участь в он-лайн тестуванні. 

Але саме головне, чого очікуємо від семінару - зворотнього зв'язку. Просимо виконати завдання практикуму і вчасно, до 01.04.2015 р. надіслати їх на електронну адресу mk.ismailski@gmail.com ​ з позначкою "Практикум". Також просимо висловлюватися щодо актуальності  матеріалів семінару в коментарях, які можна надати, зареєструвавшись на сайті. 

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 618 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz