П`ятниця, 29 Бер 2024, 1:37 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Лютий » 20 » Районний методичний кабінет розпочинає новий проект "МЕТОДИЧНИЙ ПОРТАЛ"
4:15 PM
Районний методичний кабінет розпочинає новий проект "МЕТОДИЧНИЙ ПОРТАЛ"

Шановні відвідувачі! 

Реалії методичних служб сьогодні - це катастрофічна недостатність бюджету, значне скорочення видатків на утримання, мізерні видатки на відрядження методистів по школах та обласні семінари поставили перед нами,  працівниками районного методичного кабінету ділемму щодо неможливості в повному обсязі  виконувати завдання і напрями, окреслені  в Положенні про районні методичні кабінети. На допомогу нам прийшли сучасні технології. Саме, проведення дистанційних семінарів через вже створений сайт відділу освіти.

Отже, ми презентуємо: у розділі РМК з'явилася нова сторінка МЕТОДИЧНИЙ  ПОРТАЛ. Слово портал, в нашому випадку,  має на увазі штучно створений прохід "коридор" або "вікно" з одного місця в інше.

Поєднання традиційних виїзних семінарів з дистанційними дозволить зекономити і кошти методичного кабінету і кошти шкіл. Безсумнівно, це також зекономить дорогий час наших педагогів, яким не потрібно буде постійно виїжджати, а тільки лиш протягом тижня після об'явлення семінару ознайомитися з  викладеними на сайті матеріалами, підготовленими методистами РМК та досвідченими і творчими вчителями району.  Саме головне, що ми чекаємо від такого семінару - Вашу відповідну реакцію. Це будуть чи запитання, чи пропозиції, а може посилання на свій досвід та свої напрацювання. Такий інтерактив  ми чекаємо від Вас у формі коментарів до наданих матеріалів. Однак, для того, щоб надати коментар, вам потрібно буде зареєструватися у відповідній формі на сайті. Тим самим, працівники методичного кабінету зможуть відстежити активність відвідуваності своїх семінарів, а саме головне, що така інтерактивна взаємодія у процесі роботи надасть учителям можливість самостійно в удобний час опрацювати досліджуваний матеріал, а методист забезпечить адресний консультаційний супровід.

На допомогу нашому проекту також стане нова сторінка в меню сайту - Інформаційна дошка, на якій будуть викладуватися анонси проведення не тільки дистанційних семінарів, але  й звичних для Вас, очних семінарів та інших форм методичної роботи. Це своєрідна дошка об'яв, яку ми запускаємо в життя на сайті. Якщо її існування буде корисним, то так тому і бути, Якщо вона себе не оправдає - будемо шукати інші можливості інформування. 

    Зрозуміло, що як і все нове  - наша ідея ще не досконала і потребує доробок, однак, хто не працює, той не помиляється  і... "волков бояться  - в лес не ходить", тому в процесі роботи  будемо напрацьовувати досвід і  удосконалюватись.  В перспективі ми мріємо про викладення на Методичному порталі  фрагментів уроків, майстер-класів, презентаційних відео -роликів, тощо. Так, надіємось,  доростемо і до вебінарів, он-лайн семінарів і он-лайн-конференцій. :))  Будемо дуже вдячні за будь-яку допомогу технологічного плану і конструктивні пропозиції.

З повагою, від імені команди районного методичного кабінету, зав.РМК Копил О.О.

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 483 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz