Субота, 20 Кві 2024, 1:33 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Грудень » 9 » Районний семінар-практикум соціальних педагогів та практичних психологів відбувся в Комишівській школі
4:59 PM
Районний семінар-практикум соціальних педагогів та практичних психологів відбувся в Комишівській школі

06 грудня 2019 року на базі Комишівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум для молодих соціальних педагогів та практичних психологів закладів району на тему: «Мій вибір – здоровий спосіб життя». В роботі семінару прийняли участь методист РМК Вєлкова В.Б., директор Комишівського закладу загальної середньої освіти Кокош В.І., соціальні педагоги та практичні психологи Неденко В.А., Бурдужа В.І. (Комишівська ЗОШ,) Картелян О.В. (Багатянська ЗОШ), Клевак С. П., Лисенко М.В.(Першотравневська ЗОШ), Коваленко Ю. В. (Муравлівська ЗОШ), Севастіян Я.П.(Озернянська ЗОШ), Тудоран Д.Д. (Утконосівська ЗОШ), Лапшина І.Г.(Новонекрасівська ЗОШ), Лєонтьєва О.О.(Старонекрасівська ЗОШ), Адоньєва М.С. (Кам'янський НВК), Моїсеєнко Т.С.(Матроський НВК), Кравченко Н.П.(Кислицька ЗОШ).

Соціальний педагог Комишівського закладу загальної середньої освіти Неденко В.А. яскраво презентувала систему своєї роботи. Тренінг «Мій вибір – здоровий спосіб життя», проведений з учнями 10 класу, дав змогу старшокласникам визначити поняття «здоров’я», основні фактори, що впливають на здоров'я, складові здоров’я та правила здорового способу життя. Учні дуже охоче виконували вправу «Модель здоров’я», створили із квітів «Кошик здоров’я», дуже яскравий колаж та з зацікавленістю презентували власні роботи. Виконуючи вправу «Психодрама», учнями були розіграні сценки, висновком яких є те, що тютюнові вироби приносять одним людям прибутки, а інші позбуваються свого здоров’я. «Притча про здоров’я» спонукала глядачів до висновку, що лише від кожного з нас залежить, чи будемо ми здоровими й щасливими у житті. Під час тренінгу панувала атмосфера толерантності, добра, учні були активні та з цікавістю працювали в групах. Тренінг виправдав очікування десятикласників: одні отримали нові знання про здоровий спосіб життя, інші добре провели час, отримали позитивні емоції. Свої враження від тренінгу старшокласники писали на піщинках та приклеювали на символічному «Пісочному годиннику».

Молоді працівники психологічної служби району відмітили творчий підхід соціального педагога Неденко В. А. до підготовки та проведення семінару, який сприяв формуванню у учнів здорового способу життя, негативного ставлення до шкідливих звичок та вихованню високих моральних якостей.

 

Методист РМК Вєлкова В.Б.

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 291 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz