П`ятниця, 29 Бер 2024, 3:59 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Грудень » 24 » РЕПОРТАЖ З ЦЕРЕМОНІЇ НАГОРОДЖЕННЯ УЧАСНИКІВ РАЙОННОГО КОНКУРСУ "УЧИТЕЛЬ РОКУ-2014"
9:44 PM
РЕПОРТАЖ З ЦЕРЕМОНІЇ НАГОРОДЖЕННЯ УЧАСНИКІВ РАЙОННОГО КОНКУРСУ "УЧИТЕЛЬ РОКУ-2014"
Традиційно, в грудні, освітяни Ізмаїльщини  вшановують учасників та переможців районного конкурсу "Учитель року". Ось і в цьому році в Бросківській школі на церемонії нагородження учасників районного конкурсу "Учитель року-2014"  зібралися  представники Ізмаїльської райдержадміністрації в особі заступника голови ІРДА Хаджикова П.В., начальника відділу освіти Якименко Т.Г., педагогічна  еліта району: директори шкіл, їх заступники, голови первинних профспілкових комітетів, учасники конкурсу "Учитель року" різних років, вчителі району. І все це заради того, щоб в святковій обстановці  ще раз  висловити  велику вдячність педагогам за їх неоціненний вчительський  труд, а також, не порушуючи традицію,   назвати серед кращих - найкращого, а саме визначити "Учителя року-2014" Ізмаїльського району.

Нинішній конкурс «Учитель року – 2014» проводився у  5 номінаціях: учитель географії, учитель світової літератури, учитель початкових класів, учитель трудового навчання  та директор школи. В цьому році в конкурсі прийняли участь 18 педагогів  із 13 шкіл району.

Грамотами відділу освіти за участь в районному турі конкурсу були нагороджені 11 вчителів району.
 Грамотами відділу освіти та грошовими преміями нагороджені:

 

За ІІІ місце в номінації «учитель початкових класів» районного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2014» - Бєлова Алла Трохимівна, вчитель Кислицької школи

За ІІ місце в номінації «учитель початкових класів» районного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2014» -Дімова Світлана Михайлівна, вчитель Камʼянського НВК

За ІІ місце в номінації «учитель географії» районного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2014» - Бондар Алла Данилівна, вчитель Комишівської школи

За ІІ місце в номінації «учитель світової літератури» районного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2014» - Галаш Наталя Дмитрівна, вчитель Матроського НВК

за І місце в номінації «учитель географії» районного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2014» - Мустіпан Надія Дмитрівна, учитель географії Першотравневської школи

за І місце в номінації «учитель світової літератури» районного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2014»- Кочмар Раїса Олексіївна, учитель світової літератури Кислицької школи

за І місце в номінації «учитель початкових класів» районного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2014» - Кіру Валентина Миколаївна,  учитель початкових класів Утконосівської школи

Зрозуміло, що за час проведення конкурсу неможливо розкрити всі таланти конкурсанта, узнати його з різних сторін. А хто, як не оточуючі колеги, учні, батьки учнів, адміністрація школи, знає своїх номінантів в цьому житті як найкраще. І хто, як не вони  змогли б дати своїм переможцям  достойну  оцінку, а заодно і познайомити присутніх  з своїми шкільними "Зірками".

Головною  інтригою церемонії  стало питання -  хто ж стане  в цьому році Учителем року Ізмаїльського району. І щоб скоріше приблизити  інтригу до розв’язки, адміністрації шкіл презентували своїх претенденток на це високе звання.  

Оригінально, з гумором представили свою номінантку Мустіпан Надію Дмитрівну, переможницю в номінації "вчитель географії" колеги з Першотравневської школи, які в образах світських дам на балу "пліткували" про життя "графині Надії", але в кінці  "намалювали" вкрай позитивний портрет талановитої, високо освіченої, креативної Людини . Першотравневці так вдало і дотепно жартували, що "дісталося"  і іншим представникам педагогічного бомонду. Так, жарт про "князя  Кадієвського"  миттєво "улетів" в народ,  а нове "прізвисько"   було з радістю схвалено колегами директорами.
 

 Із захопленням глядачі  спостерігали за  вчителями Кислицької школи, які представляли переможницю в номінації "вчитель світової літератури" Кочмар Раїсу Олексіївну. Не кожного дня можна побачити. як директор школи   Загарій І.П. зі сцени  читає присвячені  вчителю вірші, як вчителі танцюють, співають, і все для неї однієї. Гарячими  аплодисментами нагородили глядачі танок з хустинами, який майстерно станцювали вчителі  Кислицької школи.

У  презентації   Кіру Валентини Миколаївни, переможниці в номінації "вчитель початкових класів" не випадково домінували виступи  дітей, її вихованців. З великою любовʼю  і вдячністю  діти присвятили свої вірши і пісні  своїй другій "мамі". І це закономірно, коли у талановитого вчителя - талановиті діти. Валентина Миколаївна сама пише вірші, один з них, присвячений її малюкам  вона   прочитала для глядачів.

Всі присутні узнали багато цікавого про всіх номінанток і ще раз переконалися, що ці талановиті вчителі – справжні "зірки", які горять самі і своїм яскравим світлом і лагідним теплом запалюють усіх оточуючих.

Мудрими порадами з конкурсатами поділилися переможці районних,  обласних, Всеукраїнських конкурсів "Учитель року" минулих років Потапова Галина Іванівна, Вітюк Світлана Іванівна, Котлік Світлана Дмитрівна, які це зробили весело, яскраво, у пісенному форматі. 

Настала хвилююча мить назвати переможця районного конкурсу «Учитель року-2014». Це право було надано начальнику відділу освіти Якименко Т.Г. Отже, за підсумками  3-х етапів районного конкурсу звання Учитель року -2014 Ізмаїльського району  присвоєно Кочмар Раїсі Олексіївні, вчителю світової літератури Кислицької школи.

Право вручити перехідний приз, новий символ районного конкурсу "Учитель року",  започаткований в минулому році,  надано Учителю року-2013 – Павленко Євгенії Олександрівні, вчителю інформатики та математики  Першотравневської  школи.

Всю церемонію закриття районного конкурсу "Учитель року-2014" та нагородження конкурсантів провели дві чарівні ведучі, педагоги Бросківської школи -  Шиян Ірина, Проскуріна Ірина. Прекрасні номери художньої самодіяльності представили хореографічний колектив "Сонечко" Бросківської школи (кер. Стеценко І.В.) 

Фотографії з церемонії можна переглянути в фотоальбомі сайту








 


 







 






    

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 913 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz