Четвер, 25 Кві 2024, 4:36 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Листопад » 28 » Робота психолога Суворовської ЗОШ щодо акції «16 днів проти насилля»
3:55 PM
Робота психолога Суворовської ЗОШ щодо акції «16 днів проти насилля»

В листопаді Суворовська ЗОШ традиційно проводить щорічну акцію «16 днів проти насилля». В рамках цієї акції, психологом школи Станєвою В.П., були проведені різноманітні заходи, які були направлені на профілактику та попередження насилля в сім'ї в молодшій школі.

В другому класі було проведене ігрове заняття «Що таке толерантність?». На цьому занятті учнів ознайомили з поняттям толерантність, вчили знаходити подібності та відмінності між собою. Наприкінці уроку психолог ознайомила учнів з мультфільмом «Гuдке каченя», після завершення фільму психолог разом з учнями зробила висновок, щодо переглянутого матеріалу та підвела учнів до теми заняття.

В четвертому класі було проведено заняття «Жорстокість та насилля:як їм протистояти?». На цьому занятті психолог ознайомила учнів з поняттям жорстокість, насилля та його формами, про можливості його попередження. У вправі «Сонце довіри» учні виказували свою думку та записували до кого можна звернутися,якщо ти підвергся насиллю. Під кінець заняття учні інсценували ситуації з елементами насилля та розбирали ці ситуації і як знайти із цих ситуацій вихід. В кінці заняття на серцях учні написали побажання собі або другу, як потрібно протистояти насиллю.

В третьому класі психолог провела з учнями заняття на тему «Сім'я та дитинство без жорстокості та насилля». Метою заняття було розкриття понять жорстокість, насилля, конфлікт, виховання негативного відношення до проявлення насилля серед однолітків, уміння протистояти насиллю, розвити здібність прощати іншого.
 
Проведені заходи сприяли вихованню толерантного відношення один до одного, умінню протистояти насиллю та можливості його попередження.

 

Практичний психолог Станєва В.П.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 540 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz