Четвер, 25 Кві 2024, 11:03 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Листопад » 20 » РОЗПОЧАЛИСЯ РАЙОННІ ОЛІМПІАДИ
11:45 PM
РОЗПОЧАЛИСЯ РАЙОННІ ОЛІМПІАДИ
16 листопада розпочався ІІ районний етап Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, а саме,  на базі Старонекрасівської школи  в цей день пройшли олімпіади :
  • з іноземних мов, англійської та французької;
  • української мови та літератури;
.  Цього ж дня відбулася районна олімпіада з інформаційних технологій, яка пройшла на базі факультету економіки та інформатики Ізмаїльського Державного гуманітарного університету. Вже другий рік олімпіада з інформаційних технологій проводиться  при підтримці декана факультету Кічука Ярослава Валерійовича та завідувачки кафедри інформатики університету Мізюк Вікторії Анатоліївни, які люб´язно надали  технічну  та  організаційну підтримку в проведенні олімпіади. Всі  тестові та творчі завдання районної олімпіади були розроблені фахівцями кафедри інформатики університету.  
         В олімпіаді з інформаційних технологій прийняли участь 16 команд  шкіл району. В цьому році юні  IT- шники повинні були дати правильні відповіді на  тестові завдання, а потім виконати  ще 5 творчих завдань на володіння різноманітними компютерними програмами. Учасники олімпіади та їх керівники відзначили, що  олімпіадні завдання стали  складнішими, а це значно  підвищує рівень районної олімпіади та шанси претендентів на перемогу в обласному турі.
          Переможцями в районній олімпіаді стали команда Першотравневської школи - 1 місце, на ІІ місці - команда Утконосівської школи, на ІІІ місці - учні Кислицької школи.   Результати всіх  команд-учасниць  можна переглянути в протоколі перевірки завдань ІІ районного етапу Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій.  
  
Інформацію про хід та результати інших олімпіад буду опубліковано в наступних матеріалах.
 
 
 
 
 
 
Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 808 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz