Субота, 11 Тра 2024, 4:52 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Травень » 17 » Семінар для соціальних педагогів району відбувся в Ларжанському НВК
1:08 PM
Семінар для соціальних педагогів району відбувся в Ларжанському НВК

Семінар соціальних педагогів

на базі Ларжанського НВК

Інтеграція дітей з особливими потребами в освітній простір – начальна вимога часу. Тому впровадження нової системи освіти для таких дітей – інклюзивної – все впевненіше входить у наші школи.

Одним з важливих напрямків у розвитку ресурсного забезпечення впровадження інклюзивної освіти є психолого-педагогічний супровід усіх учасників інклюзивних процесів.

З метою спрямування соціально-педагогічної роботи з «особливою дитиною» на досягнення головної мети – підготувати її до самостійного життя - 15 травня на базі Ларжанського НВК відбувся семінар для соціальних педагогів району «Соціально-психологічний супровід у системі інклюзивного навчання», в роботі якого взяли участь методист Ізмаїльського районного відділу освіти Вєлкова В.Б. та провідний психолог інклюзивного ресурсного центру Руснак І.В.

Роботу семінару розпочала заступник директора з навчально-виховної робити Бирка Н.І., яка ознайомила з планом роботи семінару, розповіла про перші кроки навчального закладу на шляху інклюзивної освіти.

Соціальний педагог Ларжанського НВК Гончарова Д.І. поділилася досвідом своєї роботи, ознайомила з алгоритмом діяльності практичного психолога й соціального педагога в умовах інклюзивної освіти, дала перелік документів, які веде соціальний педагог,докладно зупинилась на функціях соціального педагога в команді супроводу дитини з особливими потребами; провела тренінг, під час якого кожен учасник семінару за певними обставинами планував хід роботи з метою розв’язання поставленої проблеми.

Підсумувала роботу семінару психолог Руснак І.В. і ознайомила з напрямками роботи інклюзивного ресурсного центру.

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 324 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz