Вівторок, 16 Кві 2024, 9:04 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Березень » 10 » Шевченківський тиждень в Муравлівській ЗОШ
1:43 PM
Шевченківський тиждень в Муравлівській ЗОШ

Тарас Григорович Шевченко... Його безсмертне ім’я і неповторні твори ось уже скільки років живуть у серцях народу, в його мріях і сподіваннях, пробуджуючи щирі й благородні почуття.

Перші весняні дні для шанувальників літературної спадщини Великого Кобзаря – це можливість щоразу по-новому осмислити його поетичні та прозові твори, краще осягнути минуле, зрозуміти сучасне й себе в ньому.

Щороку на початку березня в Муравлівській ЗОШ відбувається низка заходів, яку традиційно називають Шевченківським тижнем. Так, в рамках Шевченківського тижня, в 6 класі відбулася літературно-музична композиція «Незабутній Шевченко» (провела вчитель Тимофєєва С.І.). Учні поглибили свої знання про життя і творчість Т. Г. Шевченка, декламували напам’ять твори Великого Кобзаря, співали та слухали пісні на слова поета (“Зоре моя вечірняя”, “Садок вишневий”), переглянули презентації, підготовлені учнями.

Такий захід навчив учнів сприймати поезію Кобзаря серцем і душею, усвідомлювати її багатозначність, красу й поетичну довершеність. Учні усвідомили, що у його щирому, проникливому слові, з усією силою і красою заясніла горда і волелюбна українська душа. Його заповідями жили і живуть цілі покоління українців, з його помислами співміряють свої дії громадяни нашої країни.

Тож будуймо всією громадою свій дім – у злагоді, мирі та любові. Нехай Шевченкове ім’я об’єднає нас незалежно від поглядів та переконань задля щасливого майбутнього рідного краю.

Вчитель української мови та

літератури Тимофєєва С.І.

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 448 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz