П`ятниця, 29 Бер 2024, 0:30 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Грудень » 12 » Шкільний етап військово-патріотичної гри «Сокіл» до Дня Збройних Сил України пройшов у Матроському НВК
6:35 PM
Шкільний етап військово-патріотичної гри «Сокіл» до Дня Збройних Сил України пройшов у Матроському НВК

Військово-патріотичний захід до Дня Збройних Сил України в Матроському НВК

З метою поширення військово-спортивного та національно-патріотичного виховання серед української молоді; фізичне, соціальне, розумове та духовне виховання молоді на основі народної педагогіки козацьких морально-світоглядних цінностей; вшанування героїзму всіх борців за незалежність Української держави; формування здорового способу життя; популяризація серед молоді військово-прикладних видів спорту, українських національних видів єдиноборств, активного дозвілля, вивчення історії визвольних змагань та української військової традиції та з нагоди Дня Збройних Сил України 5 грудня у Матроському НВК проведено шкільний етап військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Захід проводився на сільському стадіоні. В гості до учнів завітали військові Ізмаїльського прикордонного загону, директор ЦДЮТ Азман М. Д., настоятель храму села Матроска протоірей Олексій. Діти з цікавістю спостерігали за виступами військових. Прикордонники на чолі зі старшим прапорщиком Єршовим О.Г. та старшим прапорщиком Газібар Д.І. розповіли учням про різні види зброї, продемонстрували затримання порушників кордону.

Рій кожного класу оголосив гасло та показав уміння у стройовій підготовці.

Наступним етапом була спортивна смуга перешкод. Для учнів 1-4 класів відбулася «Козацька естафета», яка складалася з таких конкурсів: «Козак на коні», «Збір провізії», «Переправа», «Влучний стрілок», «Козацький свист», «Доставка цінних паперів».

Учні 5-11 класів показали свою майстерність у подоланні військово-спортивної смуги перешкод: «Подолання заболоченої місцевості по купинах», «Маятник», «Переправа по колоді», «Підтягування», «Біг у мішках», «Рух гусячим кроком».

Переможцями стали команди «Козачата» (2-А кл.) та «Дунайські козаки» (7 кл.).

А козацький куліш та чай в кінці свята смакував усім учасникам заходу!

 

Агафонова Т.Г., заступник директора

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 252 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz