Четвер, 18 Кві 2024, 7:24 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Листопад » 14 » Шкільний тур захисту науково – дослідних робіт МАН проведений в Багатянській школі
11:05 AM
Шкільний тур захисту науково – дослідних робіт МАН проведений в Багатянській школі

12 листопада, в Багатянській школі,відбувся шкільний тур захисту науково-дослідних робіт МАН. Відкрили це засідання директор школи Мінженер Олександр Іванович та завуч з навчально-виховної роботи Терпан Тетяна Василівна. Слова привітання стали запорукою гарного настрою усім учасникам конференції.

Цього року представлені наступні роботи:

1) "Розвиток ремесла та господарської діяльності в минулому. Мистецтво та рукоділля болгар". Виконавець: Литвиненко Світлана (учениця 10 класу). Робота була написана під керівництвом Тангер Наталі Василівни. Дана робота з наукового відділення–літературознавства, флористика та мистецтвознавства.

2) До цього ж наукового відділення ми можемо віднести й роботу,досить цікаву, "Розвиток пісні в селі Багате. Пісні в житті мешканців села ",яку виконала учениця 10 класу Арнаут Христина під керівництвом Тангер Наталі Василівни. Родзинкою роботи Христини стало акапельне наспівування народних пісень мовами наших прабатьків.

3) На одному диханні аудиторією було прослухано наукову роботу з відділення історія "Сім'я в суспільстві. Особливості відношень в болгарській сім'ї. Виховання дітей в родині. Порівняльна характеристика сім'ї в минулому та сьогодні". Ця праця була розроблена ученицею 10 класу Беженар Анастасією під керівництвом Тангер Наталі Василівни.

4) Проблему,яку зачепив в своїй роботі Арделян Станіслав,учень 7-Б класу,була дуже актуальною для нашого села. "Озеро Катлабух. Користь озера для мешканців села. Екологічні проблеми озера ". Керівником цієї роботи також є Тангер Наталя Василівна.

5) Плешу Андрій (учень 9 класу) під керівництвом Грекової Олександри Іванівни,проробили досить складний шлях до написання теми з хіміі "Графен-матеріал ХХІ століття". Обрана тема зацікавила кожного присутнього в залі.

6)Цього року тільки розпочали свою науково-дослідницьку роботу над темою з відділення історії Лозовська Анастасія (учениця 9 класу),керівником якої стала Дамаскін Юлія Анатоліївна. "Доброчинна та культурно-освітня діяльність родини Тульчіанових",ось таку має назву тема для роботи,над якою юна науковиця буде працювати протягом року.

Усі роботи учнів супроводжувалися презентаціями,що були насичені цікавими архівними та сучасними фото.

Бажаємо успіхів та наснаги юним МАНівцям!

 

 

Педагог-організатор Дамаскін Ю.А.

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 238 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz