П`ятниця, 26 Кві 2024, 5:30 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Грудень » 16 » Відбулося засідання районної школи молодого вчителя початкових класів
9:02 AM
Відбулося засідання районної школи молодого вчителя початкових класів

 15 грудня 2015 року в Саф’янській школі відбулося районне  засідання Школи молодого вчителя початкових класів на тему «Співпраця вчителя і учнів на уроці» під керівництвом Станкової О.К. На ньому були присутні педагоги Матроського НВК та Озернянської СЗШ.

 Гості відвідали уроки в 1- 4класах.

 На уроці навчання грамоти в 1-А класі вчитель Недашківська Н.А. за допомогою різноманітних вправ показала вміння першокласників будувати звукові моделі, добирати до них слова. Достатня увага була приділена мовній розминці та розвитку зв’язного мовлення. На уроці переважали ігрові форми роботи.

 Учні 2-А класу під керівництвом Порошенко В.П. на уроці математики закріпили знання табличних прийомів множення на 2, формували обчислювальні навички та тренувалися у розв’язуванні задач вивчених видів. Школярі показали навички роботи з геометричним матеріалом та з іменованими одиницями.

 На уроці української мови Станкова О.К. запросила третьокласників у Королівство морфем. Діти самостійно визначили тему уроку «Суфікс. Роль суфіксів у слові». Робота в парах,групах, індивідуальні завдання на картках  забезпечили глибоке засвоєння навчального матеріалу. Ігрові форми роботи «Збери слово», «Шарадоград», «Відгадай», «Сходинка слів»  сприяли активізації пізнавальної діяльності учнів.

 Учні 4-Б класу на уроці літературного читання по темі «Михайло Коцюбинський. Літній день» працювали з глосарієм, самостійно визначали значення незнайомих слів та підбирали відповідні до них малюнки. Значна увага була приділена роботі над текстом, під час якої здійснювалася порівняльна характеристика різних творів.

 В заключній частині семінару педагоги  обмінялися враженнями під побаченого. Вчитель Матроського НВК Зіскель Ю.Д. презентувала  власні напрацювання.

Проведене засідання сприяло розвитку бажання вчителів-початківців підвищити свій професійний рівень та обмінятися педагогічними здобутками.

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 549 | Додав: RusL@n03 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz