Субота, 27 Кві 2024, 1:07 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Жовтень » 23 » Школа молодого вчителя відбулася для молодих та малодосвідчених учителів української мови та літератури Ізмаїльського району
3:53 PM
Школа молодого вчителя відбулася для молодих та малодосвідчених учителів української мови та літератури Ізмаїльського району

23.10.19 р. на базі Бросківської ЗОШ проводився семінар-практикум для молодих та малодосвідчених учителів української мови та літератури Ізмаїльського району. У СП взяли участь Середа У. І. (Утконосівська ЗОШ), Гергі Т. Є., Шкепу А. І. (Озернянська ЗОШ),

Котляренко О. А.(Саф’янська ЗОШ), Федченко Н. В. (Кислицька ЗОШ), Скіцан І. П. (Новонекрасівська ЗОШ), Мізюченко М. Д. (Матроська ЗОШ), Бондар Г. О. (Першотравневська ЗОШ).

Учителі вищої категорії, старші вчителі Бросківської школи Філіпова Н. В., Янсон Л. З. поділилися своїм досвідом роботи зі школярами з проблеми: «Інноваційні методи навчання на уроках української мови та літератури».

Наталя Вікторівна Філіпова під час проведення уроку у 6-Б класі на тему: «Узагальнення та систематизація вивченого. Лексикологія. Фразеологія» показала групову, парну , індивідуальну форми роботи , використала різноманітні творчі завдання, вправи, не забуваючи при цьому і про словникову роботу, різні види розборів: розбір слова за будовою, фонетично, розбір речення синтаксично. Відповідаючи, учні підтверджували сказане прикладами. Незвичною та цікавою була й фізхвилинка. Та й сам урок був цікавим.

Любов Зіновіївна Янсон провела урок у 5-А класі з інклюзивною формою навчання на тему: «І. Франко. «Фарбований Лис». Образ Лиса. Риси його характеру». Аналізуючи художній твір, вчителька велику увагу приділяла емоційному стану дітей, а також учневі з особливому освітніми потребами. У цьому їй допомагала асистент Фоміна Олена Євгенівна. Школярі намалювали ілюстрації до казки, зробили маски для персонажів і потім під час уроку сиділи в них, із задоволенням перевтілювалися в героїв твору. Тут же проводились і словникова робота, і фізхвилинка, і творчі завдання різних видів, як-то: написати SMS Лисові, переробити сумний кінець казки на веселий, написати есе «Якою я зростаю людиною?» тощо. Учні характеризували героїв твору, міркували над філософським питанням: що таке щастя?, розгадували головоломки.

У цілому, уроки получилися науковими, творчими, цікавими.

Після уроків проводилося обговорення уроків. Методист РМК Лупов М. М. підбив підсумки семінару, подякував учителям за прекрасно підготовлені та проведені уроки та директорові школи Аллі Павлівні Водзяновській за добре організований захід.

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 293 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz