Субота, 20 Кві 2024, 2:43 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Січень » 17 » Соціально-педагогічні тренінги пройшли в Старонекрасівській школі
6:00 PM
Соціально-педагогічні тренінги пройшли в Старонекрасівській школі

         Ми – разом!

У морозний зимовий день так приємно зібратись у дружньому колективі, де ти можеш проявити себе як творча особистість, відповідальний працівник та турботливий друг. Ось і сьогодні педагоги Старонекрасівської ЗОШ зібралися на соціально-педагогічних тренінгах, які підготовила та провела соціальний педагог школи Анастасія Вікторівна Лафа.

         Один із них мав назву «Подолаємо корупцію разом», метою якого стало посилення здатності педагогів протидіяти корупції, сприяти формуванню громадської позиції та правової культури, формування демократичних ціннісних орієнтирів. Педагоги школи розглядали різноманітні ситуації та намагалися зрозуміти , що є корупційним діянням, а що таким не є.

         Наступний  тренінг мав назву «Ми – разом!». Заняття ставило на меті ще більшому згуртуванню педагогічного колективу та побудові ефективної командної взаємодії. В ігровій формі педагоги школи висловлювали один одному компліменти та приємні слова, розмовляли про психологічний клімат в колективі та про важливість його згуртованості. Колеги дійшли висновку, що клімат називається доброзичливим, коли в ньому панує атмосфера взаємоповаги, піклування, довіри та вимогливості водночас. Якщо члени колективу готові до роботи, проявляють творчість, тоді досягають високої якості та добрих успіхів

         Ключова вправа називалася «Серце колективу», яка надихнула кожного учасника тренінгу висловити побажання своїм колегам. Прозвучали побажання взаємоповаги, терпіння, розуміння, гарного настрою, творчої наснаги та,звичайно, здоров’я. всі учасники тренінгу були активні, працювали злагоджено, однією командою, пам’ятаючи, що разом ми - команда!

Лафа А.В.,

соціальний педагог Старонекрасівської ЗОШ

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 662 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz