П`ятниця, 26 Кві 2024, 7:44 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Травень » 24 » Спартакіада вчителів відбулася на базі Новонекрасівської школи
4:51 PM
Спартакіада вчителів відбулася на базі Новонекрасівської школи

 18 травня 2018 року на базі Новонекрасівської ЗОШ пройшла ХVІІ районна спартакіада працівників загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів.

Традиційно,  районна Спартакіада проводиться відділом освіти Ізмаїльської райдержадміністрації при підтримці райкому профспілки працівників освіти і науки України.

Всього в змаганнях прийняли участь 9 команд, а саме 130  учасників.

В дуже напружених емоційних баталіях спортсмени змагалися по усім видам програми: шахи, шашки, настільний теніс, стрибки в довжину з місця, згинання рук в упорі серед чоловіків, стрибки через скакалку серед жінок , піднімання тулубу з положення лежачі та змагання з волейболу серед жіночих та чоловічих команд.

З привітанням та оголошенням програми до спортсменів виступив головний суддя спартакіади Мардар Микола Хомич  та директор Новонекрасівської ЗОШ Оксана Сергіїївна Арешкина.

В змаганнях волейбольних збірних серед жіночих команд перше місце зайняла команда Новонекрасівської ЗОШ, друге  у Кам’янського НВК,  третє у Ларжанського НВК, четверте місце у команди Бросківської ЗОШ.

В змаганнях з волейболу серед чоловіків перше місце зайняли спортсмени Комишівської ЗОШ, друге місце у суворовців, третє місце зайняли спортсмени Старонекрасівської ЗОШ, четверте місце у волейболістів з Утконосівської ЗОШ, п’яте місце зайняли саф’янці .

В змаганнях з настільного тенісу серед чоловіків  перше місце зайняв Чернобай І.Ф.. з Утконосівської ЗОШ, друге місце Дмитрашко А.А.. з Саф’янської ЗОШ, трете місце зайняв Наумов М.А. з Ларжанського НВК.

Серед жінок переможцем з настільного тенісу стала Скрипниченко Т.В. з Новонекрасівської ЗОШ, друге місце у Руденко Л. з Ларжанського НВК,  третє місце у спортсменки з Комишівської ЗОШ Лотоковської Л.М.

Серед спортсменів з шахів серед чоловіків чемпіоном став Гросу П.С. з Комишівської ЗОШ , другим Янков І.І. з Саф’янської ЗОШ,  третє місце зайняв спортсмен з Ларжанського НВК.

Серед жінок в змаганнях з шахів перше місце зайняла Гавриленко Н.В. з Старонекрасівської ЗОШ, друге місце зайняла Лапшина О.І.. з Ларжанського НВК і третє місце у Бурладян А.Н.. з Комишівської школи.

В змаганнях  з шашок серед чоловіків перше місце зайняв Дрегля М.І. з Комишівської ЗОШ, друге місце зайняв спортсмен з Утконосівки Кулава І.В.,  третє місце зайняв Мирошников В.М з Кам’янського НВК.

Серед жінок в змаганнях з шашок чемпіоном стала Беловол Т.П з Кам’янського НВК, друге місце зайняла спортсменка з Ларжанського НВК Черой М.В.,  третє місце зайняла Далакова Н.О. з Суворовської ЗОШ.

В гімнастичних вправах у під’йомі тулуба з положення лежачи, серед жінок перше місце посіла Соколова О.С з Старонекрасівської ЗОШ, друге місце у Федоровської К.Г з Ларжанського НВК, третє  - у Мирошникової Н.А з Кам’янського НВК.

Серед чоловіків чемпіоном з під’їду тулуба  став Касап О.О.з Комишівської ЗОШ, другим став Бабийчук О.М з Суворовської ЗОШ, третім став Наумов М.А з Ларжанського НВК.

В змаганнях по згинанню та розгинанню рук серед чоловіків перше місце зайняв Пенчев В.І з Старонекрасівської ЗОШ, друге місце у Пушкова Ю.С з Кам’янського НВК, третє - у Жечкова М.П. з Суворовської ЗОШ.

У вправах з стрибків через скакалку серед жінок перше місце зайняла Фтомович Г.Д з Бросківської ЗОШ, друге місце зайняла Руденко Д.В. з Ларжанського НВК,третє місце у Перчун Д.В. з Комишівської ЗОШ.

У  стрибках з місця в довжину серед жінок переможцем стала Поповиченко М.І. з Новонекрасівської ЗОШ, другою стала Наумова В.С. з Ларжанського НВК, третє місце зайняла Маслинкова В.О., з Кам’янського НВК. Серед чоловіків перше місце в стрибках в довжину з місця зайняв Пенчев І. з Старонекрасівської ЗОШ, друге місце у Куртєва С.М. з Суворовської ЗОШ, третє місце у спортсмена з Ларжанського НВК Семенова М.О.

За підсумками Спартакіади в загальнокомандному заліку перше місце посіла команда Ларжанського НВК на другому місці команда Комишівської ЗОШ, третє місце зайняла команда Кам’янського НВК, подальші місця зайняли наступні команди:

4 м. Суворовська ЗОШ, 5 м.Старонекрасівська ЗОШ, 6 м.Новонекрасівська ЗОШ , 7 м. Саф'янська ЗОШ,  8 м. Утконосівська ЗОШ,  9 м. Бросківська ЗОШ. 

Усі чемпіони та призери були нагороджені грамотами та медалями. Команди -переможці волейбольних баталій  нагороджені кубками за І,ІІ,ІІІ  місця.

Переможець районної спартакіади працівників загальноосвітніх, позашкільних та дошкільних навчальних закладів, команда з Ларжанського НВК нагороджена комплектом спортивної форми.

За відгуками учасників та вболівальників Спартакіади  змагання пройшли  на високому рівні, в теплих та дружніх  умовах. Організатори Спартакіади, працівники Новонекрасівської школи  доклали максимум зусиль для того, щоб учасникам Спартакіади було комфортно, також подбали і про дружній, об'єднуючий суперників спортивних баталій обід - смачну юшку з  кугурлуйської рибки.  Дійсно кажуть, що здоров’я – це ще не все, але без нього все – ніщо.

Сердечно вітаємо переможців змагань і щиро зичимо всім колегам-освітянам міцного здоров´я для подальших творчих і спортивних злетів!

  

Більше фото можна переглянути за посиланням: https://photos.app.goo.gl/xbKzMNrwQbkfypJr5

 

Головний суддя Мардар М.Х.

 

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 379 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz