П`ятниця, 29 Бер 2024, 4:40 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2012 » Вересень » 18 » Спільний австрійсько-український проект
11:02 PM
Спільний австрійсько-український проект
       
Представники районного методичного кабінету, шкіл району були запрошені для  участі в спільному австрійсько-українському проекті з організаційного розвитку, організованому Одеським обласним інститутом удосконалення вчителів. Проект розрахований на рік, тобто до кінця червня 2013 року і повністю фінансується австрійською стороною. Його методичний та тренерський склад буде представлений австрійськими магістрами педагогічних наук. З ними ми познайомим наших читачів пізніше, в ході наших репортажів по впровадженню проекту.
 
      26-27 червня 2012 року перший, установочний семінар відбувся на базі Одеської школи № 81 за темою "Підвищення кваліфікації, орєнтованої на компетенції та потреби". Метою проекту було знайомство з досвідом підвищення кваліфікації педагогічних працівників в Австрії, а також введення втему по розробці ефективних моделей, систем, заходів методичної роботи, які б сприяли підвищенню кваліфікації та набуттю компетенцій педагогічними працівниками. В ході семінару, який проводився в формі тренінгу, нашою командою розроблено попередній план впровадження проекту.
       12-13 вересня група Ізмаїльського району, яка складалася з зав.РМК Копил О.О., методиста РМК Мурсалимової І.І., заступника директора з НВР Саф´янської ЗОШ Георгієвої Н.А., вчителів англійської мови Саф´янської і Суворовської ЗОШ Герасимової В.С. та Жечкова М.П.  були запрошені вже на другий семінар, метою якого було максимальне уточнення теми проекту та попередня розробка цілей та кроків його впровадження.
         Кадрові особливості нашої групи спонукали нас обрати напрямок проекту, пов´язаний з підвищенням компетенцій вчителів іноземної мови.  Поки чорновий варіант теми проекту має таку назву"Через компетентного вчителя до якісної освіти". Метою проекту є створення діючої моделі сталого розвитку ключових компетенцій вчителів іноземної мови.
Про подальшу участь в проекті та його впровадження в Ізмаїльському районі ми будемо інформувати вас на шпальтах нашого сайту.


Переглядів: 560 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz