Середа, 24 Кві 2024, 3:24 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2020 » Вересень » 23 » Світла пам"ять Вчителю!
3:50 PM
Світла пам"ять Вчителю!

22 вересня 2020 року у 83-річному віці пішов з життя ветеран педагогічної праці, відмінник освіти України, учитель математики Кам"янського НВК Саказли Георгій Георгійович.

Ім"я Учителя добре відомо освітянам Ізмаїльщини. За плечима Георгія Георгійовича 55 років трудового стажу: більше півсторіччя віддано улюбленій справі - педагогіці, служінню дітям та молоді.

Славний трудовий шлях Георгій Георгійович розпочинав в далекому 1959 році в якості учителя математики Кам"янської школи. З перших днів роботи взяв на "озброєння" єдино вірний засіб впливу на дітей - доброзичливість та ласку. Викладаючи математику, він привніс в роботу своє бачення, свій почерк. Так утворилася своя власна система роботи. Головне, чим відрізнявся будь-який урок Георгія Георгійовича - особлива атмосфера, атмосфера повного занурення в досліджуваний матеріал. Його відрізняла ерудованість, компетентність в сфері свого предмета, він добре знав індивідуальні особливості своіх учнів, поєднував індивідуальний підхід з постійним контролем за роботою дітей.

Учні Георгія Георгійовича незмінно демонстрували глибокі і міцні знання з математики та фізики на іспитах і олімпіадах: серед них є і призери і переможці Всеукраїнських предметних олімпіад школярів всіх рівнів. Випускники цього педагога успішно здавали іспити в провідні вищі навчальні заклади. Георгій Георгійович щедро ділився власним досвідом з молодими колегами. Своєю невтомною і творчою працею він здобув заслужену пошану серед учнів, вчителів та батьків.

Працівники відділу освіти Ізмаїльської райдержадміністрації, районного комітету Профспілки працівників освіти, районного методичного кабінету глибоко сумують та виражають співчуття його дружині, Саказли Тамарі Андріївні, рідним та близьким, педагогічному колективу Кам’янського НВК з приводу втрати Вчителя.

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 244 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz