П`ятниця, 26 Кві 2024, 7:49 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Жовтень » 22 » Святковий конкурс патріотичної пісні відбувся в Муравлівській ЗОШ
6:36 PM
Святковий конкурс патріотичної пісні відбувся в Муравлівській ЗОШ

 В Муравлівській ЗОШ відбувся святковий конкурс патріотичної пісні, маршу та строю, на честь святкування Дня захисника України. Конкурс пройшов у два тури. Спочатку свої вміння і навички в шикуванні продемонстрували молодші школярі, які заспівали гарні українські патріотичні пісні. Перше місце зайняв третій клас – класний керівник Фарманова Сайора Рамазанівна. Хочеться відмітити ройового третього класу Мустафаєву Тетяну. Дівчина дуже чітко віддавала команди та зуміла згуртувати клас і привести його до перемоги. Друге місце зайняв четвертий клас, керівник - Тимофєєва Ірина Стефанівна. Третє місце розділили між собою перший та другий класи. Керівники - Тимофєєва Олена Федорівна та Феклістова Людмила Іларіонівна.

В старшій та середній школі учні продемонстрували гарний зовнішній вигляд. Вміння здавати рапорт, шикуватися та марширувати з піснею. Перше місце в старшій школі зайняв 10 клас, класний керівник - Бесараб Валентина Семенівна. Ройовий 10 класу – Квашніна Ольга, продемонструвала бездоганну фізичну та ораторську підготовку. Показала своє вміння згуртовувати клас в єдину команду. Серед середніх класів перше місце зайняв 7 клас, класний керівник Зазуліна Надія Ігорівна. Ройовий 7 класу Турта Владислав – це добрий приклад для багатьох учнів нашої школи. Дуже добре здали рапорт також учениця 9 класу Мусульбас Єлизавета та учениця п’ятого класу Барашова Вікторія.

Класні керівники з учнями добре підготувались до свята. Були виготовленні святкові, патріотичні емблеми та прапори. Кожен клас мав свою форму та девіз. Свято вийшло яскравим та веселим.

Педагог-організатор

Муравлівської ЗОШ

Зазуліна Надія Ігорівна

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 378 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz