Субота, 20 Кві 2024, 1:16 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Травень » 29 » Свято вшанування творчих та обдарованих учнів в Саф’янській школі
2:49 PM
Свято вшанування творчих та обдарованих учнів в Саф’янській школі

24 травня 2019 року в Саф’янській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшло свято вшанування творчих та обдарованих учнів «Золотий олімп», яке стало традиційним загальношкільним заходом в кінці навчального року. Воно завжди проходить урочисто, з піднесеним настроєм, із почуттям гордості за школярів. За тих, хто з юних років утверджує своєю творчістю, розумом не лише славу Саф’янської школи, а й району та області.
З вітальним словом звернулася до всіх присутніх директор школи Тарасенко Н.А. Слова щирої подяки адресувалися учням, педагогам, чиїми стараннями, любов’ю та турботою оточені щоденні зустрічі з вихованцями.
Першими похвальними листами «За відмінні успіхи у навчанні» були нагороджені 18 учнів 2-4-х класів.
Грамоти отримали учні, які показали високий рівень знань, захищали честь школи, району та стали переможцями й призерами  олімпіад з базових дисциплін, конкурсу науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук, Міжнародного мовного літературного конкурсу учнівської молоді ім.Тараса Шевченка, переможців Міжнародного конкурсу ім. Петра Яцика інших інтелектуальних, творчих конкурсів та виставок. 
Святковий настрій доповнили вокальні виступи Котляренко А., Журавльової Є., Половнюк А. та Хаджиогло К. – учасниці міжнародного конкурсу.
Бурхливими оплесками присутні зустріли команду «Пожежний альянс», яка посіла ІІ місце в обласному етапі Фестивалю дружин юних пожежних.
Кульмінацією заходу став виступ рою «Сміливі», який посів І місце в районному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») та буде представляти Ізмаїльський район на обласному етапі. 
 Ми ще раз переконалися: нам є ким пишатися, до чого прагнути і куди рости. Є потужний потенціал творчої та обдарованої молоді, вчительської та батьківської громади, а ще велике бажання бачити свого учня, свою дитину успішною, потрібною людям і суспільству.
                                                                                                                 Заступник директора Бєлова М.О.

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 272 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz