П`ятниця, 19 Кві 2024, 11:56 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Червень » 6 » Талановиті діти – надія Батьківщини
9:28 AM
Талановиті діти – надія Батьківщини

фото

     Педагогічний колектив Матроського НВК докладає значних зусиль для розвитку творчих здібностей своїх вихованців. У закладі працюють 6 сплачуваних та 2 безоплатних гуртка різного спрямування. Організована система позакласної роботи. Останнім часом спостерігається тенденція до підвищення зацікавленості учнів та іх батьків до життя закладу. 3 кожним роком покращується результативність участі в різноманітних конкурсах та змаганнях.

     Вже стало доброю традицією наприкінці навчального року проводити в Матроському НВК свято обдарованих дітей «Сузір’я талантів». 4 червня у закладі відбулося вшанування талановитих та успішних дітей. Підведено підсумки роботи педагогічного та учнівського колективів.

     Визначено 4 номінації: «Винахідники та експериментатори» (учасники мистецьких конкурсів та виставок), «lнтелектуали» (учасники всеукраїнських та міжнародних інтелектуальних конкурсів), «Горішок знань» (учасники районних предметних олімпіад та конкурсів),) , «Х - фактор» (учасники обласного рівня та найактивніші учні).

     Більша частина школярів брала участь в кількох номінаціях. Найактив-нішими учнями стали Д. Бурова, учениця 6 класу, М. Котов, учень 5 класу, Ю.Хмельниченко, учениця 5 класу, та О.Борисова , учениця 10 класу. Пам’ятними подарунками відзначено наймолодших номінантів, вихованців дошкільного підрозділу, Мариморовоч Вікторію та Гіржу Андрія, що стали переможцями районного конкурсу «Щедрість рідної землі»

     Протягом 2013/2014 навчального року 81 учень закладу взяв участь у всеукраїнських та міжнародних інтерактивних конкурсах «Колосок», «Соняшник», «Грінвіч», «Лелека», «Кришталева сова». Шість учнів закладу стали призерами районного туру предметних олімпіад, конкурсу знавців української мови імені П.Яцика та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН. Троє з них представляли район на обласному рівні. 33 учні закладу отримали нагороди за перемогу та активну участь у конкурсах декоративно-ужиткового та мистецького спрямування. Учень 8 класу Куриленко Олександр став переможцем ХУ обласного конкурсу творчості дітей та молоді «Джерело надій» в номінації «образотворче мистецтво».

     На шляху до успіху учнів супроводжували директор НВК Н.Й. Курилова, заступник директора з навчально- виховної роботи, вчитель російської мови та світової літератури Л.М. Стоянова, вчитель української мови та літератури Т. Г. Агафонова, керівник гуртка «Скульптура» В.Д. Крюкова, вчитель фізики, географії та природознавства А.В. Хачик, вчителі історії Т.П. Пагул та Л.А.Агафонова, заступник директора по дошкіллю Л.А. Хмельниченко, вчитель образотворчого мистецтва Н.І. Караванська, вчитель трудового навчання А.В. Куликов.

     У яскравій і неповторній галактиці нашого закладу засяяли юні обдарування. Перші кроки до зіркової кар'єри вони роблять уже зараз.

Л.М. СТОЯНОВА,
заступник директора з НВР Матроського НВК


фото
фото
фото

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 686 | Додав: taljig | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz