П`ятниця, 19 Кві 2024, 8:42 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Лютий » 20 » Тиждень англійської мови в Новонекрасівській школі
12:03 PM
Тиждень англійської мови в Новонекрасівській школі

«Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина» - говорить відомий вислів. Саме його було обрано девізом тижня англійської мови, який проходив з 12 до 16 лютого. Тиждень було проведено з метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь та навичок учнів. Школярі були активними учасниками та співорганізаторами всіх запланованих заходів.

Розпочався тиждень виставкою газет та плакатів. На лінійці, присвяченій відкриттю тижня англійської мови, учні мали можливість ознайомитися з культурою, історією та традиціями країн, мова яких вивчається.

Протягом тижня було проведено низку заходів та конкурсів, за участь в яких учні могли отримати платню у так званих «євриках» та обміняти їх на 12 балів. Крім цього, всі вихованці школи мали можливість помандрувати країнами англомовного світу та проявити набуті знання з предмету. Завдання до позакласних заходів підготували вчителі англійської мови Рудковська О.В. та Волошина М.М.

Тиждень англійської мови збігся з днем всіх закоханих. Вперше ознайомились з історією свята учні 1 класу, але так само захопливо, як і учні 2, 3, 4 класів підтримали ідею святкування, адже це є чудовою можливістю проявити свою симпатію один одному. Серед учнів середніх класів було проведено інтелектуальні змагання. Учні 5 класу подорожували англомовними країнами, а 6-класники відвідали магазин, 7-8 класи зіграли в «Щасливий випадок». А 9-11 класи взяли участь у відомій грі «Хто зверху?» та вчилися говорити про любов англійською мовою. Особливо сподобалось учням ворожіння на любов англійською мовою.

Виявилось, що наші учні не тільки добре розмовляють англійською, але є дуже креативними та творчими дітьми. Деякі класи підготували солодкі серця у вигляді торта, пирога чи печива, декорували свої кабінети, і звичайно, не обійшлось без традиційного поштового ящика для валентинок. День святого Валентина пройшов весело, яскраво, і здавалося ніби в повітрі пурхали янголи любові і радощів!

 

Вчителі англійської мови Рудковська О.В. та Волошина М.М.

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 423 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz