П`ятниця, 26 Кві 2024, 5:22 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2020 » Березень » 2 » Тиждень Безпечного Інтернету в Ларжанському НВК
2:03 PM
Тиждень Безпечного Інтернету в Ларжанському НВК

Тиждень Безпечного Інтернету в Ларжанському НВК

 

В Ларжанському НВК з 17 по 21 лютого пройшов тиждень Безпечного Інтернету. Відповідно до затвердженого плану заходів в освітніх цілях щодо посиленого використання глобальної мережі класними керівниками проведено виховні години «Безпечний інтернет», «Мережа як стиль життя», «Можливості Інтернету», «Інтимне селфі в Інтернеті – жарт чи небезпечний ризик?».

Протягом тижня вчителями інформатики Арешкіною Т.О., Голофєєвою Д.В. було проведено практичну конференцію «Розумне та безпечне використання Інтернет –ресурсів» (10-11 кл.), тренінг «Інтернет - користь чи прихована небезпека» (5 кл.), урок-гру «Безпечна подорож до країни Інтернет» (7-8 кл.). Також учні мали можливість ознайомитися із основними правилами Інтернет-безпеки та Інтернет-етики, розміщеними в інформаційному куточку «Ми – за безпечний Інтернет». Учні 8-11 класів долучились до Всеукраїнського конкурсу «Безпечний Інтернет», організаторами якого є освітній проект «На урок», головна мета якого — нагадати про необхідність інформування учнів про небезпеки, з якими вони можуть зіткнутися в інтернеті, допомогти школярам засвоїти правила поведінки в мережі.
Учні 2 класу під керівництвом класного керівника Лапшиної Ольги Іванівни прийняли участь у Всеукраїнському конкурсі «Основи кібербезпеки», спрямованому на систематизацію та розширення знань школярів про Інтернет та його можливості, ознайомлення з правилами користування мережою та небезпеками, які чатують у ній.

Педагогом-організатором Шараєвою К.О. серед учнів 3-4 класів проведено конкурс малюнків «Комп'ютер – помічник», а вчителем інформатики Прохницькою Т.Г. організовано перегляд мультфільму «Фіксики. Інтернет» для учнів 1-2 класів.

З метою розширити й поглибити знання про безпечний Інтернет, розвивати уважність, спостережливість соціальний педагог Гончарова Д.І. провела інформаційні бесіди «Зворотній бік Інтернету».

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 280 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz