Субота, 20 Кві 2024, 5:24 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Листопад » 21 » Тиждень безпеки дорожнього руху пройшов у Старонекрасівській школі
11:00 AM
Тиждень безпеки дорожнього руху пройшов у Старонекрасівській школі

Життя і здоров’я людини – найдорожчий скарб. Тому, щоб зберегти їх, треба завжди чітко дотримуватись встановлених правил дорожнього руху.

З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах та закріплення знань Правил дорожнього руху у Старонекрасівській ЗОШ І-ІІІ ступенів з 13 по 19 листопада пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху.

В рамках цього тижня проводилися певні заходи, націлені на підвищення обізнаності та усвідомлення найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.

Так, у 1-11 класах пройшов єдиний урок з правил дорожнього руху «Безпека на дорозі – безпека твого життя».

У прес-центрі пройшла виставка малюнків «Пам’ятай та виконуй!» у якій прийняли участь учні 2-6 класів та випущений інформаційний вісник «Наші друзі – дорожні знаки!», підготовлений учнівським самоврядуванням.

Бібліотекарем школи оформлена виставка літератури в бібліотеці «Твій друг – безпечний рух».

Велика увагаприділяєтьсявивченню Правил дорожньогоруху з учнямипочатковихкласів, аджесаме вони найменшезнають про безпечнеповодження на дорозі. Протягомтижня проводились хвилинкибезпеки, під час яких за допомогоюбесід, перегляду ілюстрацій, ігор з розмальовками, читанняхудожніхтворів, створенняігровихситуаційдітямпочатковоїшколи надавалась можливістьзапам’ятати та вивчити правила безпечнихігорпоблизу дороги.

Для учнів 1-2 класів проведена екскурсія на перехрестя, де вони у грі-інструктажі «Любій малечі про серйозні речі» закріплювали правила переходу вулиці та безпечної поведінки на дорогах.

Учні 3-4 класів прийняли участь у вікторині «Вивчи правила і знай та завжди їх пам’ятай», яку підготувало та провело учнівське самоврядування.

Для учнів групи продовженого дня у бібліотеці був організований перегляд відеороликів «Безпека пішохода – у руках самих пішоходів!»

Вчитель основ здоров’я провела урок-дискусію у 7-8 класах «Правила нашої безпеки», на якому учні розглядали та обговорювали ситуації на дорогах, ділилися своїми знаннями, відповідали на питання бліц-вікторини.

Учні 2-9 класів закріплювали знання правил дорожнього руху у написанні диктантів «Правила нашої безпеки».

Медсестрою школи проведено практичне заняття з надання першої медичної допомоги при ДТП з учнями 9-11 класів.

Отже,вартосказати, щопроведеннязаходів такого характеру в школі є на сьогоднідужепотрібними та дієвими, оскількикожен з нас, не знаючиосновних «законіввулиці»,можепотрапити в дужеприкру, а часом трагічнуситуацію.

 

Педагог-організатор Кайряк Н.Г.

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 519 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz