П`ятниця, 26 Кві 2024, 8:49 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Листопад » 19 » Тиждень безпеки дорожнього руху в Старонекрасівській школі
8:26 AM
Тиждень безпеки дорожнього руху в Старонекрасівській школі

 Зберегти здоров’я і життя дітей, навчити їх безпечному поводженню на дорозі, прищепити їм повагу до Правил дорожнього руху в майбутньому – спільне завдання батьків, вчителів та громадськості. Організація роботи з профілактики дитячого дорожньо-транспортного травматизму є одним із пріоритетних напрямків у діяльності роботи школи і знаходиться під постійним контролем.

  З 09 по 13 листопада в Старонекрасіській ЗОШ  I-III ступенів пройшов тиждень безпеки дорожнього руху. Протягом тижня учні нашої школи мали можливість проявити себе, як відмінних знавців правил дорожнього руху. Так, для учнів 4-х класів учнівським самоврядуванням була проведена розважально-пізнавальна гра «Ми – зразкові пішоходи»: до дітей завітав Незнайка, з яким діти поділилися своїми знаннями та пограли в цікаві та рухливі ігри. Також міністерством з охорони здоров’я серед учнів 5-7 класів проводилося анкетування «Знавці дорожнього руху», яке передбачало виявлення рівня обізнаності дітей з даного питання.

      Старші школярі, учні 11 класу, продемонстрували свої знання на практичному занятті «Знаю, вмію,рятую». Захід мав на меті перевірити вміння учнів в наданні першої медичної допомоги при ДТП.

     Бібліотекарем школи з учнями 3-го класу проведено обговорення з питання «Чи завжди ми дотримуємось правил дорожнього руху?», де діти впевнено підтвердили необхідність дотримання цих правил.

     Вчителем основ здоров’я для 5-7 класів були проведені наступні заходи: для 5-6 класів гра «Колесо безпеки», а для 7-х класів брейн-ринг «Ми – учасники дорожнього руху». Протягом тижня класні керівники проводили виховні бесіди «Безпечна дорога додому», а також відбулися екскурсії «Вулиця. Проїжджа частина дороги».

    В шкільному прес-центрі протягом тематичного тижня учні мали змогу ознайомитися з випуском інформаційного віснику  «Твій  друг – безпечний рух», а також виставкою дитячих малюнків «Наші друзі – дорожні знаки».

Отже,учні нашої школи своїми знаннями, вправами, своєю активною участю в тематичному тижні вкотре довели, що

БЕЗПЕКА ДОРОЖНЬОГО РУХУ – ЦЕ ЖИТТЯ!

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 1108 | Додав: RusL@n03 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz