Четвер, 25 Кві 2024, 6:00 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Вересень » 25 » Тиждень безпеки життєдіяльності пройшов у Новонекрасівській школі
4:54 PM
Тиждень безпеки життєдіяльності пройшов у Новонекрасівській школі

Безпека – це життя людини,

Безпека – це наше майбуття.

Прийміть до серця світ природи –

Прекрасне буде всіх життя!

З метою стимулювання пізнавальної діяльність учнів, вміння діяти в надзвичайних ситуаціях, приймати відповідальні рішення на основі набутих знань та власного досвіду, формувати комунікативну та життєву компетентності учнів, виховувати відповідальне ставлення до власної безпеки в Новонекрасівській школі з 17 вересня по 21 вересня пройшов тиждень безпеки життєдіяльності під гаслом «Наша безпека – у наших руках».

Була організована різноманітна за змістом і формою профілактична робота з питань здорового способу життя та безпеки життєдіяльності :

  • Брейн-ринг «Наша безпека » провели педагог - організатор Арешкіна Н.І. та вчитель основ здоров’я Чумаченко О.П. у 6 класі та конкурсну гру "Безпечна поведінка запорука міцного здоров’я" для учнів 7 класу. Граючи діти закріпляли свої знання , як убезпечитися, як розпізнавати небезпеки, знати причини виникнення небезпеки та способи захисту. Упевненість у собі, сміливість, обачність допоможуть уникати небезпечних ситуацій.
  • Чумаченко О.П. для третьокласників провела бібліотечний урок «Сказка – ложь, да в ней намёк, добрым молодцам урок!» або «Уроки безопасности».
  • Вчителями початкових класів в 1- 4 класах були проведені бесіди «Ми-пішоходи», «Небезпечні перехожі», «Вогонь - друг, вогонь-ворог» , «Подорож у світ безпеки», « Обережно! Вибухонебезпечні предмети та електроприлади », перегляд мультфільмів з даної теми.
  • Вчитель основ здоров’я Чумаченко О.П. для учнів 8,9 класів підготувала урок – вікторину «Небезпека поруч» та провела бесіду з учнями 5 класів «Правила поведінки при зустрічі зі свійськими та дикими тваринами».
  • З учнями 10-11 класів вчитель ЗВ Скрипніченко Т.В. провела тестування з техніки безпеки, медпрацівник школи - практичне заняття «Допоможи другу» на знання першої долікарської допомоги.
  • Ситематично проводяться практичні заняття з евакуації на випадок виникнення надзвичайних ситуацій.
  • Проведено батьківські збори за темою «Запобігання травматизму серед дітей.» .

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє.

Педагог - організатор Арешкіна Н.І.

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 516 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz