П`ятниця, 26 Кві 2024, 7:38 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Квітень » 19 » Тиждень безпеки життєдіяльності в Новонекрасівській ЗОШ
9:28 AM
Тиждень безпеки життєдіяльності в Новонекрасівській ЗОШ

   З метою  допомоги учням осягнути глибину проблеми, усвідомлення того, що здоров'я містить  різні компоненти, виявлення  першопричини порушення здоров'я, набуття знань та вмінь, які сприятимуть збереженню фізичного, соціального й психічного здоров'я в Новонекрасівській ЗОШ в період з 11 квітня по 15 квітня пройшов «Тиждень безпеки життєдіяльності»  .

Педагог–організаторАрешкіна Н.І.    провелавиховний захід  для 3-4 класів  «Здорово бути здоровим»,  для 1-2 класів- «Азбука здоров’я»;організувала конкурс малюнків"Добрий і злийсірничок", (2-3 клас), «Шкідливимзвичкамскажемо – НІ!»   (4 клас).

Цікавими були вікторини для учнів середніх класів «Правила безпечної поведінки»та для 8 кл. гра-вікторина “Знавці предмета “Основибезпекижиттєдіяльності”.

Було організовано перегляд  мультфільму  " Мудрі поради   тітоньки Сови" для початкової школи та для 8-9 класів -  перегляд документального фільму «Силы природы- стихийные бедствия».

Вчителем основ здоров’я Чумаченко О.П.був підготовлений усний журнал «Шість секретів вашого здоров’я », де учням 7 класунадавалися поради   щодо правильного харчування, ведення активного способу життя, вміння поводити себе в екстремальних ситуаціях.

Для учнів 5 класу за участі медпрацівника школи Бабічевої І.М. була підготовлена лекція   за темою «Профілактика туберкульозу» та мультфільм «Туберкульоз – що це?».

  Для  учнів 6 класу  було проведено заняття« Безпека на дорозі та дорожні знаки » , де учні показували практичні вміння  та навички  правильної їзди  велосипедистів як учасників дорожнього руху.

 Для учнів початкової школи соціальним педагогом Колодєєвою О.С. проводився виховний захід  «Бережи  здоров’я змолоду », на якому була показана презентація «Здоров’я – це довге, щасливе життя! ».   підготовленоцікаві конкурси:«Здоров’я- це… » , «Угадай прислів’я », «Здоров’я не купиш- його розум дарує » тощо.

Педагог- організатор Арешкіна Н.І.

Подивитись всі фото:https://cloud.mail.ru/public/7nb3/tk9zjLFdq

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 712 | Додав: RusL@n03 | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz