П`ятниця, 26 Кві 2024, 4:24 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Березень » 27 » Тиждень дитячого читання пройшов у Матроському НВК
4:14 PM
Тиждень дитячого читання пройшов у Матроському НВК

Щорічно, в кінці березня, в Україні проводиться Всеукраїнський Тиждень дитячого читання. Ця чудова традиція походить ще з минулого століття і сьогодні є однією з наймасштабніших компаній в просуванні читання. Кожен день цього тижня – це  захоплююча подорож у світ дитячих  книг.

З 20 по 24 березня 2017 року в Матроському НВК пройшов тиждень дитячого читання під гаслом «Нам книжка відкриває всі світи».

Найбільшу увагу було приділено учням початкової ланки та дошкільнятам Адже саме з дитинства виховується любов та повага до книги. Саме з цією метою в початковій школі було оформлено куточок для батьків «Виховуємо читача». В бібліотеці оформлено стенд «У світі книг».

Протягом тижня бібліотекарем закладу Кольцовою О.В. було підготовлено та проведено ряд заходів для учнів. Пройшла екскурсія в бібліотеку «Подорожу царство книги» та було відкрито салон відеопрезентацій «Чарівний ланцюжок казок» для учнів 1 класу та вихованців дитячого садка

Для самих маленьких – вихованців дошкільного підрозділу –підготувала презентацію «Подорожуємо у казку», де вони зустрілися з улюбленими казковими героями. Побувавши в чарівних казках, дітлахи дізнались, що казковий світ книжок сповнений чудес і таємниць.

З учнями 2 класу провела вікторину-презентацію «Почитаємо, пограємо, загадки відгадаємо». Під час віртуальної вікторини діти із задоволенням відгадували казки та загадки за предметами, які демонструвалися на екрані.

Для учнів 3 класу проведено літературний турнір по казках і загадках «Книголюбчики та казкознавчики».

В читальному залі з учнями 4 класу проведено бібліотечний урок-презентацію про довідкову літературу, яка є в бібліотеці, «Ці книги знають все на світі».

Серед учнів 1-4 класів класними керівниками було проведено конкурс «Я малюю казку». Учениці 9 класу Вербенко М. та Бичкова В. подарували бібліотеці довідкову літературу.

 

Педагог організатор Матроського НВК

Капацина О.М.

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 642 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz